Filmele regizate de John Curran

  • John Curran

    John Curran

    63 de ani
    Data nașterii: 11.09.1960
    Locul nașterii: Utica, New York,USA
  • Într-una dintre cele mai controversate mușamalizări politice ale secolului XX, această dramă istorică plină de suspans analizează infamul incident din 1969 provocat de Ted Kennedy și soldat cu moartea pasagerei sale, strateg al campaniei.

    Regia: John Curran
    25 1
    6.4
  • Tracks (2013)

    Calea deșertului

    Bazat pe romanul autobiografic al autoarei Robyn Davidson, filmul prezintă călătoria unei femei în neiertătorul deșert australian. Robyn este însoțită în aventură de câinele său, Diggity, 4 cămile și de fotograful excentric Ric Smolan.

    Regia: John Curran
    6 0
    7.1
  • Stone (2010)

    Șantaj

    Un condamnat lipsit de scrupule începe un periculos joc de-a șoarecele și pisica al cărui scop este să-l facă pe ofițerul însărcinat cu verificarea lui să-i acorde mai repede eliberarea pe cuvânt

    Regia: John Curran
    19 1
    5.4
  • The Painted Veil (2006)

    Vălul pictat

    Londra, 1922. Dupa ce descopera ca-l inseala cu un alt barbat, sotul lui Kitty Fane, un cunoscut bacteriolog, o duce impreuna cu aceasta intr-un indepartat teritoriu chinez, unde incearca sa combata devastatoarele efecte ale holerei.

    Regia: John Curran
    26 1
    7.4
  • We Don't Live Here Anymore (2004)

    Nu mai locuim aici

    Jack Linden (Mark Ruffalo) este căsătorit cu Terry (Laura Dern) şi au doi copii împreună: un băieţel şi o fetiţă. Prietenii lor cei mai buni, alături de care îşi petrec cu siguranţă prea mult timp, sunt Hank Evans (Peter Krause) şi Edith (Naomi...

    Regia: John Curran
    1 0
    6.3