Filmele regizate de John Dahl

  • John Dahl

    John Dahl

    67 de ani
    Data nașterii: 11.12.1956
    Locul nașterii: Billings, Montana, USA
  • You Kill Me (2007)

    Mă omori cu zile

    Frank isi iubeste slujba. El este asasinul platit al marii familii poloneze din lumea interlopa din Buffalo, New York. Dar cand Frank incepe sa aiba probleme cu alcoolul, unchiul lui il trimite la San Francisco pentru a rezolva situatia.

    Regia: John Dahl
    10 1
    6.4
  • The Great Raid (2005)

    Marele Raid

    În ianuarie 1945, un batalion american, cu ajutorul trupelor de gherilã filipineze, a planuit o misiune îndrãzneatã, chiar sinucigasã: sã-i salveze pe cei 500 de soldati americani aflati încã în viatã în lagãrul filipinez.

    Regia: John Dahl
    31 0
    6.6
  • Joy Ride (2001)

    Călătorie plăcută

    A sosit vacanța de vară. Lewis (Paul Walker), proaspăt absolvent al primului an de colegiu, e gata să pornească într-o excursie prin țară cu fata visurilor lui, Venna. Însă Lewis e nevoit să-și schimbe planurile pentru a-i sări în ajutor fratelui său

    Regia: John Dahl
    32 2
    6.6
  • Rounders (1998)

    Quintă royală

    „Quintă Royală” este povestea unui om care-și urmărește împlinirea visului de o viață. Situat în New York, pe fundalul lumii jucătorilor de poker, filmul îl are în rolul principal pe Matt Damon în ipostaza unui as al jocului de cărți.

    Regia: John Dahl
    29 1
    7.3
  • Unforgettable (1996)

    Tenebrele morții

    Doctorul Krane (Ray Liotta), un cunoscut doctor legist, este eliberat, din lipsa de probe, dupa ce a fost arestat ca suspect, ca urmare a mortii sotiei sale. Urmarit de obsesia mortii sotiei sale, el decide sa intreprinda o ancheta pe cont propriu.

    Regia: John Dahl
    9 0
    6.0
  • The Last Seduction (1994)

    Ultima seducție

    Regia: John Dahl
    19 2
    7.0
  • Red Rock West (1993)

    Un veteran din Marina Americană, onest, dar sărac lipit. Într-o zi el ajunge din întâmplare în micul orăşel Red Rock West, intră într-o cârciuma, iar proprietarul îl confundă cu un ucigaş cu care aranjase să-i omoare soţia. Veteranul intră în joc.

    Regia: John Dahl
    16 1
    7.0