Filmele regizate de John G. Avildsen

  • John G. Avildsen

    John G. Avildsen

    Data nașterii: 21.12.1935
    Decedat: 16.06.2017 (81 de ani)
    Oscaruri:
  • Inferno (1999)

    Zăpușeala deșertului

    In drum spre locul unde s-a hotarat sa-si traiasca ultimele clipe, Eddie Lomax trece cu motocicleta printr-un orasel in care a stat prietenul lui mai demult. Aici Eddie e atacat de o banda de batausi care ii fura motocicleta.

    Regia: John G. Avildsen
    38 0
    5.1
  • The Power of One (1992)

    Puterea inocentei

    Regia: John G. Avildsen
    5 1
    7.1
  • Rocky V (1990)

    La intoarcerea din Rusia dupa ce l-a infrant pe Drago, Rocky descopera ca anii de box i-au creat leziuni pe creier. Mai mult, boxerul datoreaza o avere Fiscului. Rocky vinde tot ce are si se intoarce in cartierele nevoiase din care a plecat

    Regia: John G. Avildsen
    30 2
    5.3
  • Lean on Me (1989)

    Directorul

    Joe Clark (Morgan Freeman) a fost profesor la Eastside High, de unde a fost transferat cu cativa ani in urma din cauza marilor probleme comportamentale. Acum acest liceu este renumit ca avand cele mai mari probleme din oras: violenta, drogurile,...

    Regia: John G. Avildsen
    7 0
    7.4
  • Daniel LaRusso trebuie sa aleaga intre orgoliu si onoare, lupta esentiala dandu-se in sufletul lui. El este provocat de eternul sau rival Mike Barnes sa isi apere titlul de campion, dobandit in "Karate Kid II".

    Regia: John G. Avildsen
    21 0
    5.3
  • Happy New Year (1987)

    La mulți ani!

    Remake american dupa originalul francez realizat in 1974. Peter Falk si Charles Durning ii interpreteaza pe Nick si Charlie, doi hoti de bijuterii. Acum, ei se pregatesc sa dea o lovitura de proportii.

    Regia: John G. Avildsen
    1 0
    5.8
  • Aventurile celor doi prieteni, Daniel si maestrul sau Miyagi, continua. Tanarul isi insoteste mentorul in Japonia, la Okinawa, calatorie care va avea pentru ei semnificatii diferite.

    Regia: John G. Avildsen
    22 0
    6.1
  • Actiunea filmului urmareste senzationala poveste dintre tanarul Daniel si parintele sau spiritual Miyagi (Pat Morita) care il invata cum sa devina mai puternic si mai disciplinat, dezvaluindu-i tainele artelor martiale si ale vitejilor samurai.

    Regia: John G. Avildsen
    32 1
    7.3
  • Neighbors (1981)

    Vecinii

    Viata linistita a unui barbat ia o intorsatura radicala, in rau, in momentul in care un cuplu de tineri se muta in casa parasita de alaturi. Inca de la inceput este evident ca noii vecini nu sunt tocmai prototipul ideal al persoanelor care ar...

    Regia: John G. Avildsen
    2 1
    5.5
  • The Formula (1980)

    Formula

    Regia: John G. Avildsen
    3 0
    5.6
  • Rocky (1976)

    Pentru a castiga niste bani Rocky intra in lumea interlopilor care pariaza pe el pentru a se bate in lupte ilegale. Dupa cateva luni in care se alege cu buzunarul gol si cu o multime de coaste rupte, Rocky simte ca are nevoie de o schimbare.

    Regia: John G. Avildsen
    Oscar-uri:
    54 1
    8.1
  • Save the Tiger (1973)

    Salvați tigrul

    Jack Lemmon a câstigat Premiul Oscar pentru aceastã interpretare dramaticã, consideratã de multi ca fiind cea mai bunã a sa. Lemmon joacã rolul lui Harry Stoner, un bãrbat prins într-o coliziune violentã cu trecutul si prezentul sãu. El crede cã...

    Regia: John G. Avildsen
    Oscar-uri:
    8 0
    6.9