Filmele regizate de John Guillermin

  • John Guillermin

    John Guillermin

    Data nașterii: 11.11.1925
    Decedat: 27.09.2015 (89 de ani)
  • King Kong Lives (1986)

    King Kong trăiește

    Kong cade din turnurile gemene dar supravietuieste. Cu toate acestea, inima lui este slabita, așa că este înlocuită cu una artificială. Totul este bine până când simte că există undeva o femela și pleaca sa o caute.

    Regia: John Guillermin, Charles McCracken
    8 0
    3.9
  • Sahara (1984)

    Suntem in 1927, inaintea inceperii unei importante curse de masini care urmeaza sa strabata Sahara. Tanara Dale Gordon vrea sa indeplineasca ultima dorinta a tatalui sau, de a castiga marele trofeu si pentru asta va trebui sa se deghizeze in barbat.

    Regia: Andrew V. McLaglen, John Guillermin
    15 0
    4.9
  • Sheena (1984)

    Sheena: Regina Junglei

    Parintii micutei Sheena sunt ucisi in timpul unui Safari. Ea este adoptata si crescuta de catre vrajitoarea tribului. Cand mama ei vitrega este acuzata ca ar fi omorat un important lider politic, Sheena vrea sa il gaseasca pe adevaratul vinovat.

    Regia: John Guillermin
    19 0
    4.9
  • Death on the Nile (1978)

    Moarte pe Nil

    In timpul unei croaziere pe Nill, Linnet este ucisa, moment in care isi face aparitia renumitul detectiv Hercule Poirot (Peter Ustinov), pregatit sa investigheze crima. El este nevoit sa rezolve cazul inainte ca ambarcatiunea sa ajunga la destinatie.

    Regia: John Guillermin
    Oscar-uri:
    33 2
    7.2
  • King Kong (1976)

    Proprietarul unei companii petroliere isi investeste toti banii intr-un proiect care presupune cautarea de petrol pe o insula necunoscuta. Ajunsi pe insula cautatorii de petrol afla ca localnicii se tem de o gorila uriasa numita Kong.

    Regia: John Guillermin
    18 0
    6.0
  • The Towering Inferno (1974)

    Infernul din zgarie-nori

    Doug Roberts, architect, se reintoarce la munca dupa o lunga vacanta. El participa la petrecerea de inaugurarea a celui mai mare zgarie-nori la al carui proiect de constructe a participat. El observa mai multe nereguli in respectarea...

    Regia: John Guillermin
    Oscar-uri:
    31 0
    7.0
  • Shaft in Africa (1973)

    Shaft în Africa

    Shaft este infiltrat mai mult cu forța într-un oraș african, unde trebuie să deconspire un grup de traficanți de carne vie care trimit negri în Europa pentru a fi exploatați.

    Regia: John Guillermin
    5 1
    5.9
  • El Condor (1970)

    Secolul 19, Mexic. Luke, un condamnat evadat, și Jaroo, un prospector singuratic de aur, fac echipa cu o bandă de indieni Apache pentru a cuceri o cetate in care se zvoneste ca sunt ascunse comori nepretuite.

    Regia: John Guillermin
    3 0
    6.0
  • The Bridge at Remagen (1969)

    Ultimul pod pe Rin

    Regia: John Guillermin
    28 0
    6.7
  • The Blue Max (1966)

    Regia: John Guillermin
    24 1
    7.1
  • Tarzan Goes to India (1962)

    Tarzan în India

    Tarzan e chemat in India, pentru a ajuta la salvarea elefantilor pusi in pericol prin construirea unui lac de acumulare, care urmeaza sa inunde teritoriul populat de pahiderme. Tarzan va trebui sa se lupte nu doar cu afaceristii interesati...

    Regia: John Guillermin
    5 1
    5.3
  • Waltz of the Toreadors (1962)

    Valsul toreadorilor

    Pentru petrecaretul si mereu indragostitul Leo Fitzjohns a sosit momentul retragerii. El se gandeste cu disperare ca va trebui sa-si petreaca restul zilelor alaturi de o sotie bolnavicioasa, sacaitoare si de uratele sale fiice. Din fericire,...

    Regia: John Guillermin
    2 0
    5.8
  • Regia: John Guillermin
    7 0
    6.4