Filmele regizate de John Huston

  • John Huston

    John Huston

    Data nașterii: 05.08.1906
    Decedat: 28.08.1987 (81 de ani)
    Oscaruri:
  • The Dead (1987)

    Regia: John Huston
    0 0
    7.2
  • Prizzi's Honor (1985)

    Onoarea familiei Prizzi

    Doi asasini profesionisti se indragostesc, pentru ca apoi sa descopere ca au fost angajati sa se ucida reciproc.

    Regia: John Huston
    Oscar-uri:
    33 3
    6.7
  • Under the Volcano (1984)

    Sub vulcan

    1938. Pe fondul izbucnirii războiului din Europa și al sărbătorii pentru Ziua Morților, parcurgem o zi din viața lui Geoffrey Firmin, un consul britanic dintr-un orașel mexican, a cărui viață degradantă și obscură este cauzată de consumul de alcool.

    Regia: John Huston
    10 2
    6.8
  • Annie (1982)

    Annie este un copil orfan care trăieşte într-o casă de copii condusă de bătrâna şi avara Miss Hannigan. Annie doreşte să-şi găsească familia. Un miliardar plictisit vrea să ofere un dar de Crăciun, o seara în casa lui, unui copil orfan.

    Regia: John Huston
    3 1
    6.6
  • Victory (1981)

    Drumul spre victorie

    Intr-un lagar nazist, prizonierii aliati isi ocupa timpul cu tot felul de jocuri. Un ofiter are ideea unui meci de fotbal intre detinuti si nationala Germaniei, fara sa realizeze ca superiorii vor transforma meciul intr-un eveniment de propaganda.

    Regia: John Huston
    23 0
    6.6
  • Love and Bullets (1979)

    Martorul stie mai mult

    Charlie (Charles Bronson) primeste misiunea de a o aduce in tara pe Jackie, iubita lui Joe Bomposa (Rod Steiger), un om foarte periculos. Sarcina este mai mult decat periculoasa, cu atat mai mult cu cat exista un contract prin care un ucigas este...

    Regia: John Huston, Stuart Rosenberg
    11 0
    5.6
  • The Man Who Would Be King (1975)

    Omul care voia să fie rege

    Pentru că ajunge la concluzia că țara în care se afla este prea mică, părăsește armata și pornește în căutarea gloriei și a bogăției, visul lui fiind acela de a ajunge să fie rege.

    Regia: John Huston
    12 2
    7.8
  • The MacKintosh Man (1973)

    Cursa

    Un membru al serviciilor secrete britanice își asumă o identitate fictiva și se lasă prins si închis. Dupa eliberare se infiltreaza intr-o organizație de spionaj pentru a demasca un trădător.

    Regia: John Huston
    9 1
    6.3
  • Fat City (1972)

    Paradisul

    Plasat în Stockton, California, un oraș în care nu se întâmplă mare lucru, filmul are în centru doi pugiliști: Tully, un fermier alcoolic, care nu mai este deloc tânăr, și Ernie, care se află la început și visează să facă ceva grandios cu viața lui.

    Regia: John Huston
    1 0
    7.3
  • The Life and Times of Judge Roy Bean (1972)

    Viața și timpurile judecătorului Roy Bean

    „Nu e intamplator faptul ca regizorul a ales un western pentru a-si da frau liber imaginatiei, pentru a-si evoca nostalgic opera anterioara, pentru a face o confesiune cand amuzanta, cand pesimista, cand truculenta, cand severa." (Positif)

    Regia: John Huston
    15 0
    6.8
  • The Last Run (1971)

    Ultima fugă

    Un fost șofer al celor certati cu legea din Chicago, s-a retras si duce acum o viață liniștită într-un sat de pescari portughez. I se cere sa faca un ultim drum care implică conducerea unui mafiot periculos și a prietenei lui în Franța.

    Regia: John Huston, Richard Fleischer
    4 0
    6.6
  • Reflections in a Golden Eye (1967)

    Imagini într-un ochi de aur

    Intr-o tabara militara americana din Georgia, traiesc intr-un spatiu inchis ofiterii, sotiile lor, ordonantele si servitorii. Intre maiorul Penderton si sotia sa Leonora nu mai exista afecțiune. Soldatul Williams se simte atras de Leonora.

    Regia: John Huston
    19 0
    6.7
  • Casino Royale (1967)

    Ieșit la pensie după ani de spionaj pe plan internațional, agentul 007 este chemat înapoi la datorie atunci când misterioasa organizație SMERSH începe să asasineze agenți secreți britanici, în această parodie a filmelor cu James Bond.

    Regia: John Huston, Val Guest, Ken Hughes
    29 6
    5.0
  • Regia: John Huston
    12 3
    6.2
  • The Night of the Iguana (1964)

    Noaptea iguanei

    Un fost reverend, Larry Shannon, care nu a putut rezista unei adolescente, vrea sa recastige increderea grupului de turisti pe care ii conduce in Mexic. El ii obliga sa se opreasca la un hotel izolat, condus de Maxime, o fosta iubita. Aici ii va...

    Regia: John Huston
    Oscar-uri:
    14 1
    7.6