Filmele regizate de John Irvin

  • John Irvin

    John Irvin

    83 de ani
    Data nașterii: 07.05.1940
    Locul nașterii: Newcastle-upon-Tyne, England, UK
  • Regia: John Irvin
    8 3
    5.2
  • Dot.Kill (2005)

    Asasin digital

    Una cate una, au loc o serie de executii din ce in ce mai inspaimantatoare in vreme ce un dement criminal in serie se foloseste de Internet in jocul sau bolnav. Publicul este oripilat si „prins” in acelasi timp...

    Regia: John Irvin
    0 0
    4.8
  • When Trumpets Fade (1998)

    Când trompetele tac

    When Trumpets Fade spune povestea unui soldat, din cel de-al II-lea Razboi Mondial, prins intre vointa de a supravietui si asteptarile superiorilor lui.

    Regia: John Irvin
    15 1
    7.0
  • City of Industry (1997)

    Orașul industriei

    Roy Egan accepta propunerea fratelui său, Lee, de a da o spargere împreună cu alți prieteni la o bijuterie. Jaful se desfășoară fără probleme, dar unul dintre parteneri îl ucide pe Lee. Îndurerat, Roy va porni pe urmele celui care i-a omorât fratele.

    Regia: John Irvin
    12 3
    6.1
  • A Month by the Lake (1995)

    Vacanta in aprilie

    Italia reprezinta pt multi taramuri magice ale iubirii, locuri relaxante in care sa-ti poti petrece vacante de neuitat. O luna de vacanta petrecuta pe malul lacului, langa omul iubit. Un vis magic pentru multi dintre noi.

    Regia: John Irvin
    2 0
    6.2
  • Freefall (1994)

    Pretul pasiunii

    Katy este unul dintre cei mai buni fotografi din lume. Ea este specializata in imortalizarea peisajelor salbatice si a vietatilor rare. Cand primeste sarcina sa se deplaseze intr-o regiune neexplorata din Africa pentru a fotografia o pasare...

    Regia: John Irvin
    1 0
    4.6
  • Regia: John Irvin
    2 0
    5.9
  • Next of Kin (1989)

    Următoarea rudă

    Cand fratele sau este ucis, un politist este pus in situatia sa aleaga intre lege si dorinta sa de razbunare. Tot ceea ce stie tanarul politist este ca fratele sau a fost ucis de seful mafiei, Joey Rosselini.

    Regia: John Irvin
    29 0
    5.8
  • Hamburger Hill (1987)

    Hamburger Hill - Misiune sinucigașă

    Drama regizata de John Irvin urmareste povestea dramatica a unei divizii de soldati americani, care, in ziua de 10 mai 1969, participa la batalia pentru preluarea zonei Dong Ap Bia, din valea A Shau.

    Regia: John Irvin
    25 0
    6.7
  • Raw Deal (1986)

    Misiune periculoasă

    Schwarzenegger, fost politist, locuieste acum retras din trupele FBI intr-o padure, departe de oras! El este reangajat in secret la FBI si primeste o misiune in care trebuie sa se infiltreze in banca celui mai temut mafiot si sa-l predea politiei!

    Regia: John Irvin
    34 2
    5.6
  • Ghost Story (1981)

    Poveste cu stafii

    Ricky, John, Edward si Sears sunt patru batrani respectabili, aparent nevinovati. Cand, rand pe rand, ei mor in conditii tragice, incepe sa iasa la iveala o poveste trista, infricosatoare, din tineretea lor. Dragostea pentru aceeasi femeie,...

    Regia: John Irvin
    3 1
    6.3
  • The Dogs of War (1980)

    Câinii războiului

    O poveste uimitoare despre manipulare politică şi corupţie, care urmăreşte un mercenar (câştigător al premiului Oscar Christopher Walken) care detronează un dictator corupt african pentru a plasa în locul său o „marionetă” a unei corporaţii puternice

    Regia: John Irvin
    20 2
    6.3