Filmele regizate de John Lasseter

  • John Lasseter

    John Lasseter

    67 de ani
    Data nașterii: 12.01.1957
    Locul nașterii: Hollywood, Los Angeles, California, USA
  • Cars 2 (2011)

    Mașini 2

    Lightning McQueen revine pe pistă în această continuare a succesului din 2006, însoţit de cel mai bun prieten al său, mototolitul entuziast Mater. Cei doi se vor vedea nevoiţi să depună toate eforturile pentru a ieşi dintr-o nouă intrigă

    Regia: John Lasseter, Brad Lewis
    22 1
    6.2
  • Mater and the Ghostlight (2006)

    Mater și lumina fantomă

    In acest scurtmetraj de animatie populat cu personajele din Cars/Masini, Ghostlight ii spune lui Mater o poveste care il infricoseaza teribil pe acesta.

    Regia: John Lasseter, Dan Scanlon
    1 0
    6.5
  • Cars (2006)

    Mașini

    Lightning McQueen este un „masinut” mandru nevoie-mare, incepator in ale curselor de masini. El merge in viteza spre o cursa importanta, dar ajunge in Radiator Springs, unde are un accident.

    Regia: Joe Ranft, John Lasseter
    31 0
    7.2
  • Toy Story 2 (1999)

    Povestea Jucăriilor 2

    Intimplarile prin care trec jucariile lui Andy ramase singure acasa dupa ce acesta a plecat in tabara. Lucrurile iau o intorsatura neasteptata din momentul in care colectionarul de jucarii Al McWhiggin il rapeste pe Woody.

    Regia: Ash Brannon, John Lasseter, Lee Unkrich
    23 1
    7.9
  • A Bug's Life (1998)

    Viața unei insecte

    Flik, o furnică ce nu-și găsește locul, caută o bandă de războinici curajoși care să-l ajute să se lupte cu greierii lacomi care îi amenință casa. El recrutează un grup de insecte care se dovedesc a fi o trupă de la circ.

    Regia: Andrew Stanton, John Lasseter
    15 0
    7.2
  • Toy Story (1995)

    Povestea Jucăriilor

    Woody este o păpuşă-cowboy cu sfori, care a petrecut cinci ani pe noptiera de la capul patului unui băieţel pe nume Andy, câştigând astfel statutul de jucărie preferată şi devenind liderul incontestabil al celorlalte jucării.

    Regia: John Lasseter
    28 0
    8.3