Filmele regizate de John Lee Hancock

 • John Lee Hancock

  John Lee Hancock

  65 de ani
  Data nașterii: 15.12.1956
  Locul nașterii: Longview, Texas, USA
 • Joe Deacon, ajutor de șerif din Kern County, este trimis la Los Angeles pentru ceea ce trebuia să fie o simplă misiune de colectare de probe. În schimb, devine implicat în căutarea unui criminal în serie care terorizează orașul.

  Regia: John Lee Hancock
  114 13
  6.3
 • The Highwaymen (2019)

  Pe urmele tâlharilor

  Doi poliţişti texani, Frank Hamer şi Maney Gault, se întorc de la pensie pentru a-i prinde pe infamii Bonnie şi Clyde.

  Regia: John Lee Hancock
  121 3
  6.9
 • The Founder (2016)

  Fondatorul

  Fondatorul este povestea lui Ray Kroc, un reprezentant comercial care a transformat McDonald's, un fast food deținut de doi frați, în unul dintre cele mai de succes lanțuri de restaurante din lume.

  Regia: John Lee Hancock
  78 6
  7.2
 • Saving Mr. Banks (2013)

  Salvarea domnului Banks

  Pentru două scurte săptămâni din 1961, legendarul regizor și producător Walt Disney se va chinui s-o convingă pe autoarea P.L. Travers că viziunea sa este cea mai bună pentru aducerea lui Mary Poppins pe marele ecran.

  Regia: John Lee Hancock
  10 1
  7.5
 • The Blind Side (2009)

  Povestea unui campion

  Norocul lui Michael se schimbă atunci când este adoptat de către soții Touhy, care îi oferă un cămin stabil și îmbelșugat, multă iubire și compasiune și o educație corespunzătoare, înscriindu-l la un colegiu la care obține o bursă sportivă.

  Regia: John Lee Hancock
  Oscar-uri:
  22 1
  7.6
 • The Alamo (2004)

  Bătălia de la Alamo

  Filmul este povestea celei mai faimoase bătălii din istoria Texasului. Este un mit si o poveste adevărată în acelasi timp. O epopee glorioasă si cutermurătoare despre curaj, despre vointa de a trăi, visul pe care s-a întemeiat natiunea americană.

  Regia: John Lee Hancock
  8 0
  6.0
 • The Rookie (2002)

  Debutantul

  Pentru a-şi motiva jucătorii, Jim le spune că îi va duce la un meci în liga profesionistă dacă reuşesc să câştige campionatul. Aspirând el însuşi să devină jucător profesionist, visul lui Jim s-a năruit cu ani în urmă din cauza unei accidentări.

  Regia: John Lee Hancock
  7 0
  6.9