Filmele regizate de John Madden

  • John Madden

    John Madden

    75 de ani
    Data nașterii: 08.04.1949
    Locul nașterii: Portsmouth, Hampshire, England, UK
  • Regia: John Madden
    87 7
    6.6
  • Miss Sloane (2016)

    Domnișoara Sloane

    Elizabeth Sloane este cea mai solicitată lobbyistă de la Washington. Când intră, însă, în competiție cu cel mai puternic competitor pe care l-a cunoscut vreodată, Elizabeth realizează că prețul victoriei este mai mare decât e dispusă să plătească.

    Regia: John Madden
    85 8
    7.5
  • The Second Best Exotic Marigold Hotel (2015)

    Al doilea cel mai bun și exotic hotel Marigold

    Acum că hotelul Best Exotic Marigold este plin, co-directorii Muriel Donnelly și Sonny Kapoor visează la extindere și au găsit locul perfect.

    Regia: John Madden
    6 0
    6.5
  • The Best Exotic Marigold Hotel (2011)

    Hotelul Marigold

    Vrăjiți de o broșură turistică, un grup de pensionari britanici ia decizia de a călători în exotica Indie. Hotelul lor nu se va dovedi atât de pitoresc pe cât se așteptau, iar India îi va întâmpina cu o mulțime de surprize...

    Regia: John Madden
    14 1
    7.2
  • The Debt (2010)

    Datoria

    Filmul spune povestea a trei agenti ai Mossadului care, in 1965, au avut misiunea de a captura un criminal de razboi care facea experimente sadice pe oameni. 30 de ani mai tarziu, agentii sunt angajati sa se intoarca la subiectul misiunii.

    Regia: John Madden
    18 3
    6.8
  • Killshot (2008)

    Killshot - Ținte sigure

    Killshot este un film de acţiune, în regia lui John Madden, în care joacă actori de notorietate, precum Diane Lane şi Mickey Rourke, alături de Thomas Jane, Rosario Dawson şi Johnny Knoxville. Thriller-ul urmăreşte încercările disperate ale...

    Regia: John Madden
    9 1
    6.0
  • Proof (2005)

    Dovada

    PROOF este povestea unei tinere femei enigmatice, urmarita de trecutul tatalui ei si de umbra propriului viitor, care exploreaza legaturile dintre geniu si nebunie, tandretea relatiilor dintre tati si fiice si natura adevarului si a familiei.

    Regia: John Madden
    13 0
    6.7
  • Captain Corelli's Mandolin (2001)

    Idila căpitanului Corelli

    Când un pescar pleacă să lupte pentru Grecia în al Doilea Război Mondial, logodnica lui se îndrăgostește de comandantul italian din zonă.

    Regia: John Madden
    15 2
    5.9
  • Shakespeare in Love (1999)

    Shakespeare îndrăgostit

    Există două lucruri pe care Will Shakespeare (Joseph Fiennes) trebuie să le afle despre aleasa inimii lui: nu numai că ea trebuie să se mărite cu altul, dar și că se dă drept bărbat pentru a obține rolul principal în cea mai recentă piesă a lui Will.

    Regia: John Madden
    Oscar-uri: x 7
    28 0
    7.1
  • Mrs. Brown (1997)

    Doamna Brown

    Ea - Regina imperiului britanic. El - un servitor umil, a carui atributie primara era aceea de a ingriji caii. Si totusi, atunci cand s-au intalnit, rezultatul a fost o prietenie care a scandalizat natiunea si a destabilizat monarhia britanica.

    Regia: John Madden
    16 0
    7.2
  • Prime Suspect: The Lost Child (1995)

    Suspect de crimă 4

    Regia: John Madden
    6 0
    7.8
  • Ethan Frome (1993)

    Regia: John Madden
    5 0
    6.3