Filmele regizate de John McTiernan

  • John McTiernan

    John McTiernan

    73 de ani
    Data nașterii: 08.01.1951
    Locul nașterii: Albany, New York, USA
  • Basic (2003)

    Instrucția

    Un fost politist este atras într-un mister ce se adânceste constant, legat de disparitia temutului sergent Nathan, ca si a mai multor soldati de elită ai Fortelor Speciale.

    Regia: John McTiernan
    39 1
    6.4
  • Rollerball (2002)

    Batalia pe role

    In anul 2005 un nou sport foarte violent este la moda. Singura problema este ca are si consecinte foarte grave, cum ar fi de exemplu moartea...

    Regia: John McTiernan
    3 0
    3.1
  • The Thomas Crown Affair (1999)

    Aventura în doi

    Frumos si plin de bani, Thomas e nefericit. El cauta aventura. Când dispare un tablou de Monet, politia incepe cercetarile. Catherine isi da seama ca rezultatul cercetarilor sale va fi un fiasco, pentru ca se indragosteste de principalul sau suspect.

    Regia: John McTiernan
    29 1
    6.8
  • The 13th Warrior (1999)

    Al 13-lea războinic

    Ahmad, un curtean arab, conduce un grup de vikingi in tinutul barbarilor din Nord. Este ingrozit de obiceiurile vikingilor. Apoi descopera că este pe lista celor care trebuie sa lupte impotriva terorii ce-i masacra pe vikingi si le devora cadavrele.

    Regia: John McTiernan, Michael Crichton
    72 3
    6.6
  • Die Hard with a Vengeance (1995)

    Greu de ucis 3

    Lucrurile merg rau pentru John: casnicia lui se destrama, a fost suspendat din functie, iar fratele lui Hans, teroristul pe care l-a aruncat de pe o cladire in urma cu cativa ani, ameninta sa arunce in aer o scoala.

    Regia: John McTiernan
    87 1
    7.6
  • Last Action Hero (1993)

    Ultima aventură

    Jack Slater (Schwarzenegger) e cel mai popular erou al marelui ecran. Un adevărat supra-om care scapă din cele mai dificile situații. Cu toate astea, eroul este total dat peste cap când în universul lui fictiv aterizează pe nepusă masă micuțul Danny

    Regia: John McTiernan
    40 1
    6.5
  • Medicine Man (1992)

    Vraciul din jungla

    Un excentric om de stiinta lucreaza pentru o mare companie farmaceutica, facand cercetari in jungla amazoniana. Compania ii trimite un asistent si un aparat care poate stabili daca medicamentul obtinut de el este leacul impotriva cancerului.

    Regia: John McTiernan
    20 0
    6.0
  • The Hunt for Red October (1990)

    Vânătoarea lui Octombrie Roșu

    Căpitanul Ramius (Sean Connery) se află la cârma celui mai performant submarin sovietic, Octombrie Roșu. Fără avertizare, acesta deturnează submarinul, în timpul unui exercițiu obișnuit, îndreptându-se către Statele Unite.

    Regia: John McTiernan
    Oscar-uri:
    47 2
    7.5
  • Die Hard (1988)

    Greu de ucis

    Bruce Willis îl interpretează pe neconvenționalul detectiv newyorkez John McClane, pe care destinul îl transformă în singura salvare a unui grup de ostatici, blocați într-un zgârie nori din Los Angeles, printre care se află și soția sa.

    Regia: John McTiernan
    110 1
    8.2
  • Predator (1987)

    Schwarzenegger il interpreteaza pe neinfricatul luptator Dutch Schaefer, trimis de guvernul SUA intr-o jungla plina de capcane dintr-o tara a Americii Centrale, unde trebuie sa salveze niste diplomati americani capturati de o guerila sangeroasa.

    Regia: John McTiernan
    159 1
    7.8
  • Nomads (1986)

    Un antropolog francez se muta la Los Angeles, dar este urmarit de spiritele unui trib disparut...

    Regia: John McTiernan
    12 2
    5.2