Filmele și serialele regizate de John Milius

  • John Milius

    John Milius

    80 de ani
    Data nașterii: 11.04.1944
    Locul nașterii: St. Louis, Missouri, USA
  • Rome (2005)

    Roma

    Este anul 52 I.C. Pentru patru sute de ani de la fondarea Republicii, Roma a fost cel mai bogat oraş din lume, o metropolă cosmopolită populată de un milion de oameni, epicentrul unui imperiu în expansiune. Republica a fost fondată pe principiul...

    Scenariul: John Milius, Bruno Heller, William J. MacDonald
    51 6
    8.7
  • Flight of the Intruder (1991)

    Atac periculos

    Danny Glover interpreteaza rolul comandantului Frank Camparelli, liderul unei escadrile aviatice trimisa in razboiul din Vietnam. Brad Johnson (Always) joaca rolul pilotului Jake Grafton, un tanar deziluzionat. Un film de actiune exploziva.

    Regia: John Milius
    11 0
    5.8
  • Farewell to the King (1989)

    Adio regelui

    Learloyd (Nick Nolte) este un soldat ce lupta in cel de-al doilea razboi mondial, pe frontul de est. Atunci cand japonezii preiau controlul asupra unei mari parti din zona respectiva, el dezerteaza pentru a-si salva viata. Ajunge la un trib langa...

    Regia: John Milius
    12 2
    6.2
  • Red Dawn (1984)

    Răsăritul roșu

    Un film de actiune si suspans care ne pune in fata cu un posibil scenariu al invaziei comuniste.

    Regia: John Milius
    27 0
    6.3
  • Conan the Barbarian (1982)

    Conan barbarul

    Arnold Schwarzenegger are un debut fulminant in rolul acestui erou luptator legendar, Conan Barbarul. Dupa ce i-au fost omorati parintii de catre o capetenie nemiloasa (James Earl Jones) si de catre banda lui de criminali, Conan ajunge gladiator.

    Regia: John Milius
    42 3
    6.9
  • Big Wednesday (1978)

    Miercurea cea mare

    Matt Johnson, Jack Barlow și Leroy Smith sunt trei tineri surferi din California anilor '60. Sunt prezentati savurand viata lipsită de griji însa in cele din urmă ei trebuie să se confrunte cu faptul că lumea se schimbă, devine mai complexa.

    Regia: John Milius
    4 0
    7.1
  • The Wind and the Lion (1975)

    Leu în deșert

    In 1904 Marocul este principala sursa de conflict intre Germania, Franta si Imperiul Britanic, toate acestea incercand sa stabileasca o sfera de influenta in aceasta tara.

    Regia: John Milius
    13 1
    6.8
  • Dillinger (1973)

    Dupa ce ucide cinci agenti FBI, gangsterul John Dillinger este arestat. Reusind sa fuga din inchisoare, el se alatura din nou bandei sale, devenind o figura legendara a raului si raufacatorul cel mai cautat de politie.

    Regia: John Milius
    6 1
    6.9