Filmele regizate de John Musker

  • John Musker

    John Musker

    70 de ani
    Data nașterii: 08.11.1953
    Locul nașterii: Chicago, Illinois, USA
  • Regia: Hamish Hamilton, Ron Clements, John Musker
    3 0
    5.7
  • Moana (2016)

    Vaiana

    Cu două milenii în urmă, Moana, o navigatoare înnăscută, porneşte în căutarea unei insule legendare din Oceania. Călătoria i-l va scoate în cale pe semizeul Maui, care o va ajuta să traverseze oceanul dezlănţuit

    Regia: Don Hall, Ron Clements, John Musker
    155 9
    7.6
  • The Princess and the Frog (2009)

    Prințesa și Broscoiul

    Tiana, al cărei vis este să-și deschidă propriul restaurant, se va trezi implicată într-o poveste de dragoste plină de vrăji și pericole, ale cărei personaje sunt un prinț transformat în broască, un preot voodoo și un crocodil care canta...

    Regia: Ron Clements, John Musker
    16 0
    7.1
  • Treasure Planet (2002)

    Planeta comorilor

    Un film de aventuri marca Disney, in care extraterestri si lumi misterioase prind viata. O căutare de comori intergalactică începe atunci când curajosul adolescent Jim Hawkins găsește harta celei mai mari comori din univers.

    Regia: Ron Clements, John Musker
    29 0
    7.2
  • Hercules (1997)

    Hercule

    Hercule este transformat într-un semi-zeu de către Hades, stăpânul Infernului, cel care plănuiește să-l detroneze pe Zeus. Acum, tânărul jumătate om-jumătate zeu, va trebui să demonstreze că merită să fie zeu și să se întoarcă pe Muntele Olimp.

    Regia: Ron Clements, John Musker
    21 1
    7.3
  • Aladdin (1992)

    Când Jasmine, speriată de ideea unei căsătorii forțate și sătulă să își petreacă timpul doar în palat, decide să fugă, se strecoară prin piața din vecinătate și îl întâlnește pe Aladdin, un tânăr vagabond care trăiește pe străzile orașului.

    Regia: Ron Clements, John Musker
    Oscar-uri:
    37 0
    8.0
  • The Little Mermaid (1989)

    Mica sirenă

    Ariel, este nemulțumită de viața în mare și curioasă să vadă cum trăiesc oamenii. Colecționeză obiecte omenești împreună cu prietenul ei, Flounder. Ignorând avertismentele, îl salveză într-o seară pe prințul Eric, de care se și îndrăgostește.

    Regia: Ron Clements, John Musker
    Oscar-uri:
    23 1
    7.6