Filmele și serialele regizate de John Singleton

  • John Singleton

    John Singleton

    Data nașterii: 06.01.1968
    Decedat: 28.04.2019 (51 de ani)
  • Snowfall (2017)

    Prafuri

    Snowfall aruncă o privire asupra primelor zile ale epidemiei consumului de cocaină din Los Angeles, de la începutul anilor '80.

    Scenariul: John Singleton, Eric Amadio, Dave Andron
    53 3
    8.4
  • Abduction (2011)

    Răpirea

    Viaţa lui Nathan decurge liniştit şi firesc până în momentul în care îşi găseşte întâmplător fotografia pe un site de persoane dispărute. Cu ajutorul prietenei sale Karen, Nathan porneşte în căutarea adevărului şi a părinţilor săi biologici.

    Regia: John Singleton
    36 1
    5.1
  • Four Brothers (2005)

    Patru frați

    După ce mama lor este ucisa în timpul unui jaf la un magazin, frații Mercer se reunesc pentru a răzbuna moartea ei. În timp ce-l urmăresc pe ucigaș, cei patru frați adoptați descoperă că sunt legați dincolo de sânge.

    Regia: John Singleton
    36 2
    6.8
  • 2 Fast 2 Furious (2003)

    Mai furios, mai iute

    Brian O'Conner, dat afara din politie, este recrutat de catre agentii din Miami impreuna cu prietenul sau din copilarie, pentru a se infiltra intr-o echipa a unui gangster care a planuit un jaf a mai multe milioane de dolari.

    Regia: John Singleton
    97 1
    5.9
  • Baby Boy (2001)

    Baiețelul

    Povestea unui baiat de cartier care nu vrea sa iasa de sub fustele mamei. Jody e un somer de culoare care inca locuieste cu mama sa, desi e tatal unui copil si e incurcat cu doua femei. Curand, viata il va forta sa se maturizeze. In 1991, John...

    Regia: John Singleton
    1 1
    6.4
  • Shaft (2000)

    Pentru detectivul John Shaft (Samuel L. Jackson) este inca o noapte petrecuta in cartierele rau famate din New York, in compania criminalilor care-l doresc mort. Cand o lichea, un pusti(Christian Bale), ucide un tanar de culoare, Shaft intervine.

    Regia: John Singleton
    29 0
    6.0
  • Rosewood (1997)

    Masacrul din Rosewood

    Mann (Ving Rhames), ajunge intr-un orasel – Rosewood, Florida – macinat de conflicte rasiste. Oraselul se afla sub stapanirea albilor, dar este format in mare parte din familii de negri. Una din cele mai instarite familii este cea a bacanului, Mr....

    Regia: John Singleton
    7 0
    7.2
  • Higher Learning (1995)

    Strategia supravietuirii

    In campusul universitar tinerii sunt nevoiti sa invete sa faca fata problemelor. Propriilor dileme li se adauga prejudecatile, rasismul si chiar violul. Filmul urmareste evolutia unui grup de tineri veniti pentru a studia la Universitatea Columbus.

    Regia: John Singleton
    1 1
    6.5
  • Poetic Justice (1993)

    Poezie și singurătate

    După ce asistă la uciderea iubitului ei, tânăra Justice decide să renunțe la colegiu și să devină coafeză în Los Angeles. În timpul unei călătorii către Oakland, Justice este nevoită să accepte compania unui bărbat pe care nu-l place, dar pe...

    Regia: John Singleton
    5 0
    6.1
  • Boyz n the Hood (1991)

    Băieții din cartier

    Filmul urmareste viata a trei barbati tineri care trăiesc în ghetoul Crenshaw din Los Angeles.

    Regia: John Singleton
    17 0
    7.8