Filmele regizate de John Whitesell

  • John Whitesell

    John Whitesell

  • Holidate (2020)

    Iubiți de sărbători

    Sloane și Jackson detestă sărbătorile. Sunt singuri și se văd de fiecare dată obligați să aducă parteneri ciudați doar pentru a se conforma așteptărilor. Dar când se întâlnesc de un Crăciun deosebit de jalnic, cei doi fac o înțelegere.

    Regia: John Whitesell
    36 10
    6.1
  • Thunderstruck (2012)

    Hai să facem schimb!

    Brian Newall adoră baschetbalul, însă îi lipsește cu desăvrâșire talentul. Totul se schimbă când îl fură de la jucătorul lui preferat, Kevin Durant. După acel moment, viețile amândurora suportă o întorsătură bruscă și neașteptată.

    Regia: John Whitesell
    1 0
    5.1
  • Big Mommas: Like Father, Like Son (2011)

    Coanele Mari: Așa tată, așa fiu

    Agentul FBI Malcom Turner și fiul său de 17 ani, Trent, trebuie să trăiască sub acoperire după ce Trent este martorul unei crime. Malcolm redevine populara Coana mare,iar Trent va trebui să preia identitatea lui Charmaine, elevă la o școală de fete.

    Regia: John Whitesell
    18 1
    4.4
  • Big Momma's House 2 (2006)

    Acasă la Coana Mare 2

    Martin Lawrence revine in rolul agentului FBI Malcolm Turner, un maestru al deghizarilor, care intra iar sub (extra-large) acoperire, dandu-se drept corpolenta septuagenara "Big Momma".

    Regia: John Whitesell
    27 0
    4.8
  • Deck the Halls (2006)

    Crăciun cu scântei

    Aceasta comedie de vacanta este axata pe povestea a doi vecini dintr-un orasel din New England care intra in razboi unul cu altul cand unul din ei se hotaraste sa-si decoreze de Craciun casa cu atatea luminite incat sa fie vizibile din spatiu.

    Regia: John Whitesell
    14 0
    5.0
  • Malibu's Most Wanted (2003)

    Cel mai căutat din Malibu

    Brad Gluckman (Kennedy) este un rap star in devernie care se poarta si vobreste ca „in cartier”. Tatal sau, un om bogat care candideaza la postul de guvernator, angajeaza doi actori sa se deghizeze in „gansteri rap” si sa ii rapeasca fiul pentru...

    Regia: John Whitesell
    7 1
    5.2
  • See Spot Run (2001)

    Spot

    Gordon nu este neapărat un mare iubitor de câini. Poate din cauză că e poștaș și întâlnește deseori patrupede puse pe harță. Dar aventurile încep cu adevărat când un câine polițist, urmărit de oamenii unui mafiot, se refugiază în mașina lui de poștă.

    Regia: John Whitesell
    13 0
    5.4