Filmele regizate de John Woo

  • John Woo

    John Woo

    77 de ani
    Data nașterii: 22.09.1946
    Locul nașterii: Guangzhou, China
  • Silent Night (2023)

    Noapte liniștită

    Un tată chinuit este martor la moartea fiului său mic, prins în focurile încrucișate ale unei bande în ajunul Crăciunului. În timp ce se recuperează în urma unei răni care l-a privat de voce, el își face din răzbunare misiunea vieții sale și se...

    Regia: John Woo
    61 16
    5.3
  • Zhui bu (2017)

    Regia: John Woo
    22 4
    5.2
  • Reign of Assassins (2010)

    Imperiul asasinilor

    Acţiunea se petrece în China antică, iar starul e Michelle Yeoh, în rolul unei asasine neîntrecute a cărei misiune este să readucă la locul lor de odihnă veşnică rămăşiţele pământeşti ale unui călugăr budhist. Pe drum, eroina se îndrăgosteşte de...

    Regia: John Woo, Su Chaobin
    15 0
    6.8
  • Red Cliff II (2009)

    In anul 208 tinutul Wu este invadat de tiranul Cao Cao cu armata lui de 1 milion de soldati. Conducatorul zonei atacate, Sun Qual, este nevoit sa ceara ajutor rivalului sau, dar chiar si asa, armatele lor nu sunt nici pe departe la fel de numeroase.

    Regia: John Woo
    18 0
    7.5
  • Red Cliff (2008)

    Bătălia de la Stânca Roșie

    La începutul secolului al III-lea, ţinutul Wu este invadat de tiranul Cao Cao cu armata lui de 1 milion de soldaţi. Conducătorul zonei atacate, Sun Qual, este nevoit să ceară ajutor rivalului Liu Bei...

    Regia: John Woo
    20 2
    7.3
  • Paycheck (2003)

    Cecul de plată

    Michael Jennings (Ben Affleck) este vanat dar nu stie de ce. El este un fel de geniu in high tech si lucreaza pentru diverse companii care il folosesc la proiecte speciale si secrete.

    Regia: John Woo
    51 1
    6.3
  • Windtalkers (2002)

    Mesaje secrete

    In timpul celui de-al doilea razboi mondial, doi puscasi marini trebuie sa protejeze limbajul codificat navajo, pentru a nu cadea in mainile japonezilor.

    Regia: John Woo
    36 3
    6.1
  • Mission: Impossible II (2000)

    Misiune: Imposibilă 2

    Tom Cruise si John Woo, doua din cele mai reprezentative figuri din lumea filmului au facut echipa pentru realizarea thrrilerului romantic Misiune Imposibila 2, care il arunca Ethan Hunt intr-o criza internationala de o amploare deosebita.

    Regia: John Woo
    97 4
    6.1
  • Blackjack (1998)

    Jack (Dolph Lundgren) e un bodyguard care-si ofera serviciile de protectie celui mai darnic ofertant. În acest caz este vorba de un patron de casino care-i ofera bani frumosi in schimbul ocrotirii fiicei sale de furia mafiei rusesti.

    Regia: John Woo
    14 0
    4.8
  • Face/Off (1997)

    Față în față

    De la început până la sfârșit, o tensiune dramatică fără egal străbate acest film în care, pentru a prinde un ucigaș psihopat, un polițist talentat, gata de orice sacrificiu, renunță la propria identitate și preia înfățișarea celui urmărit.

    Regia: John Woo
    54 4
    7.3
  • Broken Arrow (1996)

    Operațiunea "Broken Arrow"

    Deakins si Hale au ca misiune testarea bombardierului B-3. E o misiune de rutina, dar trebuie sa se desfasoare fara incidente. Un act de tradare, insa, va pune in pericol viata a milioane de oameni.

    Regia: John Woo
    26 2
    6.1
  • Hard Target (1993)

    Ținta dificilă

    Chance Bordeaux (Jean Claude Van Damme) este un marinar dur care isi cauta de lucru in New Orleans, un oras unde necazurile se tin lant. Politia nu mai face fata problemelor cu care se confrunta orasul si anarhia pare sa cuprinda metropola.

    Regia: John Woo
    76 2
    6.2
  • Lat sau san taam (1992)

    Polițistul tare

    Tequila este un politist care si-a pierdut partenerul intr-un schimb de focuri cu niste traficanti de arme. Pentru a-i opri, Tequila trebuie sa lucreze impreuna cu un politist care lucreaza sub acoperire, numit Tony.

    Regia: John Woo
    10 2
    7.7
  • Regia: John Woo
    5 2
    7.5
  • Un asasin deziluzionat accepta o ultima lovitura cu speranta ca va folosi castigul pentru a reda vederea unei cantarete pe care a orbit-o accidental.

    Regia: John Woo
    9 2
    7.8