Filmele regizate de Jon Amiel

  • Jon Amiel

    Jon Amiel

    75 de ani
    Data nașterii: 20.05.1948
    Locul nașterii: London, England, UK
  • La sfârșitul Războiului Civil, Belle Gatlin Barlowe, o mama văduvă cu trei copii, se confruntă cu incertitudinea, încercând să-și apere terenurile familiei prin orice mijloace necesare.

    Regia: Jon Amiel
    3 0
    5.7
  • Creation (2009)

    Originea speciilor

    Ce se întâmplă atunci când un om de știință de renume mondial, strivit de pierderea fiicei lui mai mari, concepe o carte care se va dovedi non-existența lui Dumnezeu. Aceasta este povestea lui Charles Darwin și a lucrarii "Originea speciilor"

    Regia: Jon Amiel
    6 2
    6.6
  • The Core (2003)

    Centrul Pământului

    Oamenii de stiinta descopera ca miezul pamantului e pe cale de a se opri din rotatie. Acest lucru va distruge viata pe Pamant. O echipa este recrutata pentru o calatorie spre centrul pamantului, unde sa lanseze o bomba care sa previna catastrofa.

    Regia: Jon Amiel
    25 0
    5.5
  • Entrapment (1999)

    Capcana pentru hoți

    Un expert in furturile obiectelor de arta si o detectiva, specialista a unei agentii de asigurari, sunt prinsi intr-un complicat joc de-a soarecele si pisica, a carui miza este un tablou semnat Rembrandt.

    Regia: Jon Amiel
    44 0
    6.3
  • The Man Who Knew Too Little (1997)

    Omul care știa prea puțin

    Pentru a nu-i strica petrecerea cu staif la care a invitat oameni de afaceri influenti, un tanar bogat ii da fratelui sau, un biet angajat la un magazin de casete video, un bilet la Teatrul Vietii.

    Regia: Jon Amiel
    14 2
    6.6
  • Copycat (1995)

    Crime la indigo

    Filmul investigheaza psihologia unui criminal in serie care isi alege victimele dupa cele mai atipice criterii. El reconstituie in fapt crime abominabile comise de ucigasi in serie celebri din istoria Americii, instaurand teroarea in San Francisco.

    Regia: Jon Amiel
    19 0
    6.6
  • Sommersby (1993)

    Filmul spune povestea lui Jack Sommersby, intors acasa dupa sase ani de razboi. Sommersby castiga repede increderea localnicilor, dar autenticitatea sa ca persoana este pusa la indoiala de o serie de fapte. Este el adevaratul Jack Sommersby?

    Regia: Jon Amiel
    13 1
    6.3
  • Mr. Jones (1993)

    Dl. Jones

    Mr. Jones este povestea de dragoste dintre un maniaco-depresiv si psihiatra in ingrijirea careia se afla. O dragoste interzisa, caci este impotriva codului etic medical ca doctorul sa transforme un caz intr-o problema personala. Dar ce te feci...

    Regia: Mike Figgis, Jon Amiel
    16 2
    5.8
  • Tune in Tomorrow... (1990)

    Matușa Julia

    Martin Loadeer lucreaza la un post de radio, unde isi gaseste adapost scenaristul Pedro, un om cu o fantezie iesita din comun, adesea periculoasa. Cand Martin se indragosteste de o tanara, Pedro da frau imaginatiei si creeaza nenumarate incurcaturi.

    Regia: Jon Amiel
    0 0
    6.1
  • Queen of Hearts (1989)

    Dragoste, răzbunare, cappuccino

    Regia: Jon Amiel
    0 0
    6.7