Filmele regizate de Jon Avnet

  • Jon Avnet

    Jon Avnet

    74 de ani
    Data nașterii: 17.11.1949
    Locul nașterii: Brooklyn, New York, USA
  • Three Christs (2017)

    Trei Hristoși

    La sfârșitul anilor ’50, un psiholog ambițios explorează limitele minții umane atunci când tratează trei pacienți care se cred Iisus Hristos.

    Regia: Jon Avnet
    9 0
    6.2
  • Righteous Kill (2008)

    Crime justificate

    Doi detectivi din New York, Rooster si Turk, incearca sa identifice posibila legatura dintre doua crime petrecute la multi ani distanta. Au de-a face cu un criminal in serie? Omul pe care l-au bagat dupa gratii pentru prima crima este nevinovat?

    Regia: Jon Avnet
    28 1
    6.0
  • 88 Minutes (2007)

    88 de Minute

    Stii ca mai ai 88 de minute de trait. Ce faci? Jack Gramm (Al Pacino) este profesor universitar si lucreaza ca psihiatru pentru FBI. El primeste o amenintare cu moartea si are doar 88 de minute pentru a gasi un criminal.

    Regia: Jon Avnet
    26 2
    5.9
  • Uprising (2001)

    Revoltă la Varșovia

    Folosindu-se de arhiva foto a ghetoului de la Varşovia, acest "interviu" realizat de Jon Avnet vorbeşte despre memoriile lui Marek Edelman şi despre rolul jucat de acesta în rebeliunea celor încarceraţi acolo împotriva naziştilor, în 1943

    Regia: Jon Avnet
    11 4
    7.2
  • Red Corner (1997)

    Temnița roșie

    Jack Moore e un stralucit avocat venit in China pentru a negocia cu guvernul comunist in legatura cu o afacere foarte importanta legata de un satelit de comunicatii. Dupa doar o noapte petrecuta acolo, Jack se trezeste intr-o situatie fara iesire.

    Regia: Jon Avnet
    16 1
    6.3
  • Up Close & Personal (1996)

    Personal și confidențial

    Tally e o tanara ambitioasa, dornica sa-si croiasca o cariera in televiziune. Tenacitatea sa, conjugata cu interesul si ajutorul acordate de Warren Justice, directorul departamentului de stiri al postului TV care o angajase, fac din Tally o vedeta.

    Regia: Jon Avnet
    12 1
    6.1
  • The War (1994)

    Războiul

    Stephen se intoarce la familia sa dupa ce a luptat in Vietnam. Cicatricele psihologice l-au lasat deprimat si instrainat. In timp ce el lupta sa depaseasca cosmarul stresului post-traumatic, sotia sa, Lois, se lupta sa asigure painea familiei.

    Regia: Jon Avnet
    7 0
    6.7
  • Fried Green Tomatoes (1991)

    Pătlăgele fripte

    Evelyn Couch are probleme in casnicie, dar nimeni nu pare sa isi dea seama de acest lucru si sa o ia in serios. Aflata in vizita la niste rude, o intalneste pe Ninny Threadgoode, o femeie in varsta, care ii spune povestea unei tinere, Ingie...

    Regia: Jon Avnet
    7 1
    7.7