Filmele regizate de Jon Erwin

  • Jon Erwin

    Jon Erwin

  • Jesus Revolution (2023)

    Revoluția Iisus

    În anii 1970, adolescent fără scop Greg Laurie caută toate lucrurile potrivite în toate locurile greșite până când îl întâlnește pe Lonnie Frisbee, un hippie carismatic/predicator de stradă. Împreună cu pastorul local Chuck Smith, ei deschid ușile...

    Regia: Jon Erwin, Brent McCorkle
    12 4
    7.1
  • American Underdog (2021)

    American Underdog: Povestea lui Kurt Warner

    Filmul prezintă povestea adevărată a lui Kurt Warner, care a trecut de la a umple rafturile unui supermarket, la a deveni MVP în NFL de două ori, campion Super Bowl și fundaș în Hall of Fame.

    Regia: Andrew Erwin, Jon Erwin
    21 1
    7.1
  • I Still Believe (2020)

    Mereu împreună

    De la producătorii fimului „I Can Only Imagine” vine o poveste de dragoste inspirată după o poveste adevărată. Redescoperă puterea dragostei în filmul „Mereu împreună”, bazat pe povestea din viața reală a cântărețului Jeremy Camp.

    Regia: Andrew Erwin, Jon Erwin
    57 6
    6.5
  • I Can Only Imagine (2018)

    Pot doar să-mi imaginez

    Regia: Andrew Erwin, Jon Erwin
    39 4
    7.3
  • Woodlawn (2015)

    In confruntarile rasiale din Birmingham, un licean de culoare, jucator in echipa de fotbal a liceului, trebuie sa faca fata si presiunilor rasiale, dar si sa fie unul din promotorii schimbarii din anii ' 70.

    Regia: Andrew Erwin, Jon Erwin
    3 0
    6.4
  • Moms' Night Out (2014)

    Seara mamelor

    Simțindu-se epuizată din cauza celor trei copii ai săi, Allyson decide împreună cu prietenele sale să petreacă o seară „ca între fete”. Cele trei așteaptă ca noaptea să se desfașoare cât timp soțul lui Allyson, Sean, are grijă de copii.

    Regia: Andrew Erwin, Jon Erwin
    0 0
    5.3
  • October Baby (2011)

    De fapt, lui Hannah, în vârstă de 19 ani, nu îi lipsește nimic: are părinți iubitori și este o excelentă actriță de scenă. Dar în cea mai mare parte se simte mai mult ca o străină și o deranjează problemele mentale și fizice. Când se prăbușește pe...

    Regia: Andrew Erwin, Jon Erwin
    7 0
    6.6