Filmele regizate de Jon Turteltaub

  • Jon Turteltaub

    Jon Turteltaub

    60 de ani
    Data nașterii: 08.08.1963
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • The Meg (2018)

    MEG: Confruntare în adâncuri

    După ce supraviețuiește unei întâlniri cu ceea ce el spune că era un rechin de mai bine de 20 de metri, căpitanul Jonas Taylor trebuie să-și înfrunte spaima și să-și salveze camarazii captivi pe un submersibil scufundat.

    Regia: Jon Turteltaub
    426 49
    5.7
  • Last Vegas (2013)

    Burlaci întârziați

    Billy, Paddy, Archie și Sam sunt cei mai buni prieteni încă din copilărie. Atunci când Billy, burlacul convins al grupului, o cere în sfârșit în căsătorie pe prietena sa, cei 4 pleacă spre Las Vegas, hotărâți să se distreze.

    Regia: Jon Turteltaub
    25 2
    6.6
  • The Sorcerer's Apprentice (2010)

    Ucenicul vrăjitor

    Filmul prezintă povestea lui Balthazar Blake (Cage), un maestru vrăjitor şi ucenic al faimosului Merlin, care vrea să salveze Manhattan-ul contemporan de planurile malefice ale inamicului său, Maxim Horvath, personaj interpretat de Alfred Molina

    Regia: Jon Turteltaub
    46 2
    6.1
  • National Treasure: Book of Secrets (2007)

    Comoara națională: Cartea secretelor

    Celebrul vanator de comori Ben Gates se ocupa acum de unul dintre cele mai dezbatute asasinate din istorie, cel al presedintelui american Abraham Lincoln.

    Regia: Jon Turteltaub
    58 0
    6.5
  • National Treasure (2004)

    Comoara națională

    Benjamin Franklin Gates provine dintr-o familie de căutători de comori care de ani de zile a fost pe urmele unui singur lucru: o comoară ascunsă de înșiși Părinții Fondatori ai Americii după războiul de Independență.

    Regia: Jon Turteltaub
    64 0
    6.9
  • The Kid (2000)

    Copilul

    Daca ai avea ocazia să te întâlnești cu tine în postura unui copil de 8 ani, oare acel copil ar fi mulțumit de ceea ce ai devenit? În cazul lui Russ Duritz, răspunsul este un răsunător "NU!".

    Regia: Jon Turteltaub
    15 0
    6.1
  • Instinct (1999)

    Nicoline începe să lucreze într-o închisoare unde îl cunoaște pe Idris, un violator inteligent și psihopat. Un joc al puterii apare între ei și Nicoline este acaparată complet de situație.

    Regia: Jon Turteltaub
    21 2
    6.5
  • Phenomenon (1996)

    Fenomenul

    Toata lumea din micutul orasel Harmon il cunoaste pe George Malley (John Travolta), un individ simpatic, un bun mecanic auto si un prieten devotat. Dar, din momentul celei de-a 37 aniversari, George incepe sa se schimbe.

    Regia: Jon Turteltaub
    22 0
    6.4
  • While You Were Sleeping (1995)

    În timp ce tu dormeai

    "În timp ce tu dormeai" este o comedie romantică despre o femeie îndrăgostită de un bărbat care nu ştie de existenţa ei şi care ar avea ocazia să afle despre ea dacă nu ar intra în comă în urma unui accident.

    Regia: Jon Turteltaub
    20 1
    6.8
  • Cool Runnings (1993)

    Echipa de bob

    Lui Irving îi sunt retrase medaliile de aur de la Olimpiade după ce se află că şi-a adăugat greutate în bob. Ani mai târziu, Derice, fiul unui prieten al lui Irv, ratează calificarea la proba de sprint, dar decide să participe la Jocurile Olimpice.

    Regia: Jon Turteltaub
    16 1
    7.0
  • 3 Ninjas (1992)

    Cei trei ninja

    Trei tineri, fiii unui agent FBI si nepotii unui maestru in arte martiale, sunt rapiti de un traficant de arme. La randul lor practicanti de arte martiale, tinerii isi folosesc toate abilitatile, dar cu traficantii nu e de glumit...

    Regia: Jon Turteltaub
    13 1
    5.3
  • Think Big (1990)

    Regia: Jon Turteltaub
    1 0
    4.6