Filmele regizate de Jonathan Demme

  • Jonathan Demme

    Jonathan Demme

    Data nașterii: 22.02.1944
    Decedat: 26.04.2017 (73 de ani)
    Oscaruri:
  • Ricki and the Flash (2015)

    Ricki și the Flash

    La două decenii după multi-premiatul Philadelphia, regizorul Jonathan Demme revine în atenţie cu Ricky and the Flash, o dramedie cu Meryl Streep în rolul unui star rock ajuns la senectute.

    Regia: Jonathan Demme
    4 0
    6.0
  • Regia: Jonathan Demme
    0 0
    6.5
  • Rachel Getting Married (2008)

    Rachel se mărită

    Când Kym se întoarce în sânul familiei pentru nunta sorei sale, Rachel, tânăra readuce în memoria alor ei un întreg șir de crize existențiale și conflicte cauzate de alcool. Kym devine catalizatorul tensiunilor latente din sânul familiei.

    Regia: Jonathan Demme
    10 4
    6.7
  • Un extraordinar portret muzical al sufletului unui artist și filmul unui concert pe care trebuie să îl vadă orice fan al muzicii.

    Regia: Jonathan Demme
    0 0
    7.7
  • The Manchurian Candidate (2004)

    Candidatul altora

    Denzel Washington si Meryl Streep, alaturi de Liev Shreiber se reunesc sub bagheta regizorului Jonathan Demme pentru a realiza Candidatul altora

    Regia: Jonathan Demme
    43 3
    6.6
  • The Truth About Charlie (2002)

    Adevărul despre Charlie

    În urma morţii soţului ei, Reggie îşi dă seama că acesta a dus o viaţă dublă când devine ţinta unei bande criminale. Ajutată de misteriousul Joshua şi de agentul Bartholomew, Reggie e pe cale să facă lumină în viaţa secretă a soţului ei.

    Regia: Jonathan Demme
    6 0
    4.7
  • Beloved (1998)

    Preaiubita

    O poveste socanta despre o familie alcatuita din mama si fiica, ce locuiesc intr-o casa bantuita. Setha se intalneste cu un sclav, cu care era prieten, si nu dupa mult timp la usa lor apare o tanara pe nume Beloved, foarte ciudata.

    Regia: Jonathan Demme
    10 0
    6.0
  • Philadelphia (1993)

    Un avocat de culoare homofob e forțat să-și înfrunte prejudecățile, atunci când acceptă să apere un client bolnav de SIDA împotriva firmei care l-a concediat.

    Regia: Jonathan Demme
    Oscar-uri:
    33 3
    7.7
  • The Silence of the Lambs (1991)

    Tăcerea mieilor

    Doctorul Hanibal Lecter supranumit Canibalul este un monstru, unul din criminalii în serie extrem de greu de capturat. Dar soarta face ca el să fie singurul care are indicii referitoare la psihopatul aflat în libertate, supranumit Buffalo Bill.

    Regia: Jonathan Demme
    Oscar-uri: x 5
    107 3
    8.6
  • Married to the Mob (1988)

    Cu mafia pe urme

    Povestea unei seducătoare femei (Michelle Pfeiffer) care încearcă să scape din tentaculele lungi ale Mafiei în ale cărei afaceri este implicat soţul ei. Un întreg arsenal de mijloace cinematografice ale filmului de acţiune sunt utilizate.

    Regia: Jonathan Demme
    24 0
    6.2
  • Something Wild (1986)

    Ceva sălbatic

    O femeie plină de viață "răpește" un bărbat chipeș și bogat pentru o aventură de weekend. Dar distracția se transformă repede în pericol când în peisaj apare soțul femeii, tocmai eliberat de la închisoare.

    Regia: Jonathan Demme
    15 0
    6.9
  • Swing Shift (1984)

    Femei în timp de război

    Regizorul Johnathan Demme(“Philadelphia”, “Acuzata”, “Tacerea mieilor”) este autorul lui Swing Shift, o examinare a vietii americane din spatele frontului din timpul celui de-al doilea razboi mondial

    Regia: Jonathan Demme
    8 0
    5.9