Filmele regizate de Jonathan Kaplan

  • Jonathan Kaplan

    Jonathan Kaplan

    76 de ani
    Data nașterii: 25.11.1947
    Locul nașterii: Paris, France
  • Brokedown Palace (1999)

    Pașaport spre închisoare

    Pacalite de un tip sarmant sa faca o calatorie din Thailanda in Hong Kong, doua tinere sunt condamnate la 33 de ani de inchisoare pentru transport de droguri. Un avocat american se ofera sa le ajute.

    Regia: Jonathan Kaplan
    8 3
    6.4
  • Bad Girls (1994)

    Fete rele

    Anita și Cody Zamora sunt prostituate. Cody o salvează pe prietena sa care este abuzată de unul dintre clienți. Pentru crima sa, Cody este condamnată la moarte prin spânzurare, însă Anita, împreună cu alte două prietene, o salvează pe Cody și...

    Regia: Jonathan Kaplan
    13 0
    5.2
  • Love Field (1993)

    Câmpul dragostei

    Lurene Halett (Michele Pfeiffer) nu se deosebeste de femeile casatorite ale Texas-ului anilor '60 decat prin obsesia sa pentru familia Kennedy si mai ales pentru Jackie. Afland despre vizita lor in Dallas, Lurene se grabeste la aeroport.

    Regia: Jonathan Kaplan
    5 1
    6.5
  • Unlawful Entry (1992)

    Intrusul

    Ofiţerul de poliţie Pete Davis (Ray Liotta) se împrieteneşte cu doi tineri căsătoriţi, Karen şi Michael Carr (Madeleine Stowe şi Kurt Russell), pe care i-a ajutat într-o perioadă de criză. În scurt timp, el se dovedeşte a fi un psihopat care îşi...

    Regia: Jonathan Kaplan
    18 3
    6.4
  • The Accused (1988)

    Acuzata

    Care sunt limitele nedreptatii? Sau ale responsabilitatii sociale? Acuzata este o critica puternica a mecanismelor justitiei care trateaza victimele violului ca pe niste delicvente si pune fata in fata natura umana si constiinta morala a individului.

    Regia: Jonathan Kaplan
    Oscar-uri:
    22 3
    7.1
  • Mr. Billion (1977)

    Anthony Falcon este un miliardar. După moartea sa, el lasă intreaga avere nepotulului sau italian, Guido Falcone, un mecanic care dorește să fie cowboy. Pentru a obține moștenirea, el trebuie să ajungă în California.

    Regia: Jonathan Kaplan
    3 0
    5.4
  • Regia: Jonathan Kaplan
    16 0
    6.1