Filmele și serialele regizate de Jonathan Levine

  • Jonathan Levine

    Jonathan Levine

    47 de ani
    Data nașterii: 18.06.1976
    Locul nașterii: New York City, USA
  • Long Shot (2019)

    N-ai șanse, frate!

    Fred e un jurnalist cu multe belele în trecut. Charlotte este una dintre cele mai influente femei din lume. Sofisticată și împlinită, ea este talentată la... orice. Cei doi nu au nimic în comun... decât că ea i-a fost babysitter în copilărie.

    Regia: Jonathan Levine
    131 14
    6.8
  • Snatched (2017)

    Prizoniere de vacanță

    Filmul Prizoniere de vacanţă ni le arată pe Amy Schumer şi Goldie Hawn într-o vacanţă ce nu decurge deloc cum au planificat.

    Regia: Jonathan Levine
    42 9
    4.7
  • The Night Before (2015)

    Înainte de Crăciun

    Ethan, Isaac şi Chris sunt prieteni din copilărie, iar în ultimii ani, petrecerea lor de Crăciun s-a lăsat cu excese de toate felurile şi râsete cu lacrimi. Acum, fiindcă se află în pragul maturităţii, ei încearcă să petreacă un Crăciun de neuitat

    Regia: Jonathan Levine
    14 1
    6.4
  • Rush (2014)

    Doctor de Bani

    Scenariul: Jonathan Levine
    3 0
    7.6
  • Warm Bodies (2013)

    Iubitul meu e zombi

    În urma unei epidemii, aproape toți locuitorii planetei sunt transformați în zombi. Niciun loc nu mai e sigur, iar micul grup de supraviețuitori este nevoit să se ascundă și să caute noi metode de apărare în fața atacurilor imprevizibilelor creaturi.

    Regia: Jonathan Levine
    20 2
    6.8
  • 50/50 (2011)

    Adam are 27 de ani și este editor de programe radio. Este diagnosticat cu o formă rară de cancer. Cu ajutorul prietenului său cel mai bun, al mamei sale și al psihoterapeutei lui, Adam învață care sunt cele mai importante lucruri în viață.

    Regia: Jonathan Levine
    11 1
    7.6
  • The Wackness (2008)

    Dragostea-i un drog

    Luke, un pusti traficant de marijuana, are ca preocupari principale salvarea situatiei financiare a parintilor si pierderea virginitatii (obligatoriu inainte de plecarea la colegiu). Prietenia lui cu un client, doctorul Squires, care-l rasplateste...

    Regia: Jonathan Levine
    4 1
    6.9
  • All the Boys Love Mandy Lane (2006)

    Totul pentru Mandy Lane

    Un grup de liceeni o invită pe Mandy (Amber Heard), o colegă timidă și foarte frumoasă, la o cabană pentru un weekend. Ajunsă cea mai dorită fată din liceu, Mandy trebuie să facă față băieților în stare de orice pentru ea. Chiar și să ucidă.

    Regia: Jonathan Levine
    9 1
    5.5