Filmele regizate de Jonathan Liebesman

  • Jonathan Liebesman

    Jonathan Liebesman

    47 de ani
    Data nașterii: 15.09.1976
    Locul nașterii: Johannesburg, South Africa
  • Teenage Mutant Ninja Turtles (2014)

    Țestoasele Ninja adolescente

    New York are nevoie de eroi, căci Shredder și Clanul Piciorului au pus mâna pe tot. Viitorul se arată sumbru pentru locuitorii metropolei până când niște frați renegați ies din dedesubturile orașului pentru a-și împlini destinul de Țestoase Ninja.

    Regia: Jonathan Liebesman
    45 0
    5.8
  • Wrath of the Titans (2012)

    Furia titanilor

    Perseu încearcă să ducă o viață liniștită și să fie un tată bun pentru fiul său Helius. Între timp, o luptă pentru supremație se dezlănțuie între zei și titani, după ce ultimii, conduși de liderul lor, Kronos, se eliberează din adâncurile infernului.

    Regia: Jonathan Liebesman
    73 3
    5.7
  • Battle Los Angeles (2011)

    Invadarea Lumii : Bătălia Los Angeles

    Omenirea este atacată de o rasă extraterestră hotărâtă să nu mai lase nimic viu pe fața Pământului. Firava contraofensivă umană este descrisă din perspectiva unui pluton de soldați din Los Angeles care nu se vor da în lături de la niciun sacrificiu.

    Regia: Jonathan Liebesman
    36 3
    5.7
  • The Killing Room (2009)

    Experiment diabolic

    The Killing Room descrie povestea a cinci persoane aflate într-un program secret, în care se testau capacităţile mentale în situații-limită.

    Regia: Jonathan Liebesman
    10 0
    5.6
  • The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning (2006)

    Masacrul din Texas: Începuturile

    In ultima lor iesire cu masina inainte sa fie trimisi in Vietnam, doi prieteni si prietenele lor sunt implicati intr-un accident. De aici incepe o experienta infioratoare in care cei doi tineri sunt condusi la o casa a ororilor secreta.

    Regia: Jonathan Liebesman
    16 2
    5.8
  • O legenda din secolul XIX spune ca exista o femeie careia copilasii ii pot duce dintii de lapte cazuti si primesc in schimb o moneda de aur. Pe cand era baietel, Kyle (Chaney Kley) pretindea ca, la un moment dat, s-a trezit accidental din somn si...

    Regia: Jonathan Liebesman
    6 1
    5.0