Filmele regizate de Jonathan Lynn

  • Jonathan Lynn

    Jonathan Lynn

    81 de ani
    Data nașterii: 03.04.1943
    Locul nașterii: Bath, Somerset, England, UK
  • Wild Target (2010)

    Punct ochit, punct ... iubit!

    Wild Target este un film de comedie, regizat de Jonathan Lynn, și este bazat pe filmul francez Cible Emouvante, din 1993. Lucinda Coxon a scris scenariul, iar filmul a fost produs de Martin Pope și Michael Rose.

    Regia: Jonathan Lynn
    27 1
    6.7
  • The Fighting Temptations (2003)

    Moștenire cu cântec

    Un director de agenție de publicitate revine în oraşul natal pentru a intra în posesia unei moşteniri, trebuie sã îndeplineascã ultima dorinţã a mătușii: să formeze un cor local cu care sã câştige competiţia anuală de Psalmi

    Regia: Jonathan Lynn
    4 0
    5.6
  • The Whole Nine Yards (2000)

    Cât îmi dai ca să te împușc?

    Nicholas e un dentist de treabă care locuieşte într-o suburbie. Noul său vecin, Jimmy, e un ucigaş plătit care se ascunde de o periculoasă familie mafiotă din Chicago. Deşi sunt atât de diferiţi, au în comun un lucru: cineva încearcă să-i omoare.

    Regia: Jonathan Lynn
    55 0
    6.7
  • Trial and Error (1997)

    În rol de avocat

    Richard planuieste o petrecere monstru pentru sfarsitul burlaciei lui Charles, cel mai bun prieten al lui. Dar cum planurile niciodata nu se pot respecta, a intervenit o problema care a dat peste cap tot aranjamentul.

    Regia: Jonathan Lynn
    5 0
    5.8
  • Sgt. Bilko (1996)

    Sergentul Bilko

    In fiecare armata, exista cineva care rezolva orice si iese din orice situatie. Steve Martin este sergentul Bilko, cel care organizeaza pariuri, face contrabanda cu bautura, loterii ilegale, seri de ruleta si masaj... chiar in cadrul armatei.

    Regia: Jonathan Lynn
    31 1
    5.8
  • Greedy (1994)

    Lăcomia

    Unchiul McTeague (Kirk Douglas) este un mosulet simpatic cu o avere si mai simpatica. Desi nu are copii, Joe are o gramada de rude care nu-l plac cu adevarat, dar care fac tot posibilul sa-i intre in gratii in vederea mostenirii unei parti din avere

    Regia: Jonathan Lynn
    8 0
    6.3
  • The Distinguished Gentleman (1992)

    Un domn distins

    Un escroc marunt descopera ca e tizul lui Jeff Johnson, un politician care murise dupa ce fusese ales in Congres. Fara sa stea pe ganduri, Jeff (Eddie Murphy) se instaleaza pe fotoliul de congressman.

    Regia: Jonathan Lynn
    4 0
    5.9
  • My Cousin Vinny (1992)

    Vărul meu Vinny

    Doi tineri aflati in vacanta sunt arestati si acuzati de crima. Disperati, aflati departe de casa, cei doi incearca sa gaseasca o solutie. Pentru a iesi din incurcatura, unul dintre ei apeleaza la un var – Vinny, despre care stie ca este avocat.

    Regia: Jonathan Lynn
    Oscar-uri:
    36 1
    7.6
  • Nuns on the Run (1990)

    Călugărițe pe fugă

    Brian şi Charlie lucrează pentru un gangster. Când află că vor să se retragă din afacere, şeful nu vrea să-şi asume niciun risc şi cere să fie omorâţi. Dar totul după o ultima lovitură, în care vor fura o sumă foarte mare.

    Regia: Jonathan Lynn
    4 0
    6.0
  • Clue (1985)

    Indiciul

    Comedia are la baza jocul pe tabla „Clue”. Sase persoane primesc invitatii pentru a merge la o vila pe un deal. Primesc sase arme mortale. Se comit sase crime. Wadsworth, majordomul trebuie sa gaseasca criminalul.

    Regia: Jonathan Lynn
    14 1
    7.2