Filmele regizate de Jonathan Mostow

  • Jonathan Mostow

    Jonathan Mostow

    62 de ani
    Data nașterii: 28.11.1961
    Locul nașterii: Woodbridge - Connecticut - USA
  • The Hunter's Prayer (2017)

    Rugăciunea vânătorului

    Un asasin plătit șovăie atunci când primește misiunea să ucidă o adolescentă ca urmare a afacerilor ilicite ale tatălui ei.

    Regia: Jonathan Mostow
    162 17
    5.6
  • Surrogates (2009)

    Surogate

    În viitor, ființele umane trăiesc izolate, folosind roboți înlocuitori (surogatele din titlu), cu un aspect asemănător dar îmbunătățit în comparație cu originalul uman, pentru activitățile sociale.

    Regia: Jonathan Mostow
    54 0
    6.3
  • Terminator 3: Rise of the Machines (2003)

    Terminatorul 3: Supremația roboților

    John are acum 18 ani, iar o femeie Terminator, Terminatrix, este trimisă de către roboţi pe urmele sale pentru a-l asasina. Alt Terminator se va întoarce în trecut pentru a-l proteja pe John: T-800 se întoarce şi va lupta în războiul contra roboţilor

    Regia: Jonathan Mostow
    120 1
    6.3
  • U-571 (2000)

    Un agent american afla ca un submarin german e dat disparut. Vasul transporta o masina Enigma. Procurarea unui asemenea dispozitiv ar fi incununarea tutoror eforturilor depuse de aliati. SUA trimite un submarin pentru recuperarea masinii.

    Regia: Jonathan Mostow
    Oscar-uri:
    65 1
    6.6
  • Breakdown (1997)

    Dispariția

    Ce se intampla daca masina pe care o conduci se strica in desert sub soarele nemilos? Breakdown cu Kurt Russell, J.T. Walsh si Kathleen Quinlan este un thriller care vorbeste despre paranoia cuiva care a ramas departare de civilizatie.

    Regia: Jonathan Mostow
    27 7
    7.0