Filmele și serialele regizate de Joss Whedon

  • Joss Whedon

    Joss Whedon

    59 de ani
    Data nașterii: 23.06.1964
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • The Nevers (2021)

    Noul serial HBO, a cărui acțiune are loc în Londra victoriană, îi prezintă pe „Cei Atinși”, un grup de oameni, majoritatea femei, care au obținut în mod misterios abilități magice. Ei trebuie să-și găsească locul într-o societate rigidă.

    Scenariul: Joss Whedon
    168 6
    7.4
  • Avengers: Age of Ultron (2015)

    Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron

    Ultron, robotul creat pentru a-i înlocui pe Răzbunători în apărarea Pământului, capătă conștiință și declară că oamenii trebuie să moară până la unul. Vor reuși Iron Man, Căpitanul America, Thor, Văduva Neagră și Hulk să îi țină piept?

    Regia: Joss Whedon
    188 2
    7.3
  • Agents of S.H.I.E.L.D. (2013)

    Agenții S.H.I.E.L.D.

    Coulson revine în organizația de apărare a legii și a ordinii S.H.I.E.L.D. El formează un mic, dar performant grup de agenți pentru a se ocupa de cazuri ce nu au fost încă clasificate și care se remarcă prin ceva inedit, straniu sau necunoscut.

    Scenariul: Maurissa Tancharoen, Jed Whedon, Joss Whedon
    1059 19
    7.5
  • The Avengers (2012)

    Răzbunătorii

    Iron Man, Hulk, Captain America, Thor, Hawkeye și Black Widow formează “echipa de șoc”, după ce sunt convinși de Nick Fury să își unească forțele în lupta cu periculosul și puternicul lor dușman, Loki, care tocmai câștigase accesul la Cubul Cosmic.

    Regia: Joss Whedon
    210 5
    8.0
  • Dollhouse (2009)

    Jocul dorințelor

    Dollhouse este un loc secret, ilegal, unde dorintele se indeplinesc. Clienti cu suma suficienta de bani si cu cunostintele potrivite pot ajuge sa angajeze pe cineva de la Dollhouse pentru a-si indeplini dorintele. Agentii care lucreaza la...

    Scenariul: Joss Whedon
    12 4
    7.7
  • Serenity (2005)

    Seninătatea

    Căpitanul Reynolds, un veteran dintr-un război civil intergalactic, trăieste la bordul navei sale, Serenity. El conduce un echipaj mic si divers, dar când ia la bordul navei doi noi pasageri, primeste în schimb mult mai mult decât îsi dorise.

    Regia: Joss Whedon
    89 6
    7.8
  • Firefly (2002)

    Mercenarii universului

    Viitorul indepartat. Universul se pregateste de razboi. O nava sfideaza alianta. Fara o planeta pe care s-o poata numi patrie, echipajul rataceste prin spatiu, infruntand pericolele.

    Scenariul: Joss Whedon
    41 2
    9.0
  • Angel (1999)

    Scenariul: Joss Whedon, David Greenwalt
    14 2
    7.9
  • Buffy the Vampire Slayer (1998)

    Buffy, spaima vampirilor

    După teribilele încercări prin care Buffy Summers este nevoită să treacă, în lungmetrajul cu acelaşi nume, tânăra eroină se mută împreună cu mama ei în orăşelul Sunnydale. Curând, Buffy realizează că uriaşul Los Angeles a fost pentru ea floare la...

    Scenariul: Joss Whedon
    25 2
    8.3