Filmele regizate de Ken Kwapis

  • Ken Kwapis

    Ken Kwapis

    66 de ani
    Data nașterii: 17.08.1957
    Locul nașterii: Belleville - Illinois - USA
  • A Walk in the Woods (2015)

    O plimbare prin pădure

    Cronica de călătorie a lui Bill Bryson devine o comedie independentă, cu Robert Redford în rolul scriitorului. Nick Nolte joacă, de asemenea în film, sub regia lui Larry Charles.

    Regia: Ken Kwapis
    10 0
    6.4
  • Big Miracle (2012)

    Misiune de salvare

    Filmul spune povestea lui Rachel și a lui Adam, doi tineri implicați in ceea ce avea să primească numele Operațiunea Breakthrough: vor elibera un grup de balene cenușii amenințate să rămână captive în spatele unei bariere de ghețari din Alaska.

    Regia: Ken Kwapis
    9 0
    6.5
  • He's Just Not That Into You (2009)

    Despre bărbați și nu numai

    Filmul spune povestea unui grup de prietene din Baltimore, de varste intre douazeci si treizeci si ceva de ani, care trec prin relatii amoroase, de la intalniri fara sanse si pana la apele adanci si mlastinoase ale casniciei.

    Regia: Ken Kwapis
    18 2
    6.4
  • License to Wed (2007)

    Permis de căsătorie

    Sadie a visat dintodeuna sa se marite in stil traditional. Problema e ca biserica St. Augustine n-are decat o zi libera in urmatorii doi ani in care nunta ar putea avea loc.

    Regia: Ken Kwapis
    11 1
    5.2
  • The Sisterhood of the Traveling Pants (2005)

    Patru prietene și o pereche de blugi

    Au fost odata ca niciodata patru foarte bune prietene. Erau atat de apropiate, incat lucrul de care se temeau cel mai mult era ca intr-o buna zi vor trebui sa se desparta.

    Regia: Ken Kwapis
    15 0
    6.5
  • The Beautician and the Beast (1997)

    Frumoasa si dictatorul

    O cosmeticiana din America (Fran Drescher) este din greseala luata drept profesor academician, de reprezentantul unui dictator est european (Timothy Dalton). In urma confuziei, ea este rugata sa devina meditatorul particular al copiilor dictatorului.

    Regia: Ken Kwapis
    11 2
    5.5
  • Dunston Checks In (1996)

    Panica de la Hotel Majestic

    Hotelul Majestic este un hotel foarte luxos de 5 stele care are un renume de invidiat in intreaga lume. Managerul Robert Grant este responsabil sa isi pastreze clientii fericiti dar in acelasi timp trebuie sa aiba grija de copiii lui

    Regia: Ken Kwapis
    6 2
    5.3
  • He Said, She Said (1991)

    Puncte de vedere

    Dan şi Lorie sunt jurnalişti care împart acelaşi birou. Datorită faptului că de cele mai mult ori au păreri diferite despre subiectele la care lucrează, un producător de televiziune le propune să găzduiască un show intitulat "Puncte de vedere".

    Regia: Ken Kwapis, Marisa Silver
    4 0
    5.7
  • Vibes (1988)

    Vibrații

    Regia: Ken Kwapis
    7 0
    5.7