Filmele regizate de Ken Loach

  • Ken Loach

    Ken Loach

    87 de ani
    Data nașterii: 17.06.1936
    Locul nașterii: Nuneaton, Warwickshire, England, UK
  • Sorry We Missed You (2019)

    În absența dvs.

    Ricky, Abby și cei doi copii ai lor locuiesc la Newcastle. Sunt o familie puternică și au grijă unii de alții, chiar dacă se zbat în datorii. Rămas temporar fără loc de muncă, Ricky vede o șansă formidabilă atunci când se ivește ocazia să fie...

    Regia: Ken Loach
    4 0
    7.6
  • I, Daniel Blake (2017)

    Eu, Daniel Blake

    Blake se îmbolnăvește și are nevoie de asistență din partea statului. În timp ce se chinuie să obțină ajutorul, o cunoaște pe Katie, care ar vrea să scape de la azilul pentru nefamiliști. Pentru asta trebuie să accepte un apartament la mare distanță.

    Regia: Ken Loach
    30 6
    7.8
  • Jimmy's Hall (2014)

    Salonul lui Jimmy

    Inspirată de o poveste adevărată, pelicula îl urmărește pe Jimmy Gralton (Barry Ward), un activist irlandez care se întoarce din America în satul natal și deschide un centru cultural pentru tineri. Aducând de peste Ocean jazz-ul și discuțiile pe...

    Regia: Ken Loach
    1 0
    6.7
  • The Angels' Share (2012)

    Partea îngerilor

    Obligat la serviciu în folosul comunităţii, Robbie îi întâlneşte pe Rhino, Albert şi Mo: pentru toţi, un loc de muncă nu e decât un vis frumos. Şi totuşi, băutura este viitorul lor - nu la cârciumă, ci cale spre o lume mai bună.

    Regia: Ken Loach
    5 0
    7.0
  • Route Irish (2010)

    Loach ia în colimator războiul din Irak: spune povestea conducătorului unei firme de pază și protecție care hotărăște să afle adevărul în cazul morții unui prieten, într-unul din locurile fierbinți ale țării.

    Regia: Ken Loach
    7 2
    6.4
  • Looking for Eric (2009)

    În căutarea lui Eric

    Eric pierde contactul cu realitatea. Familia haotică, copiii sălbatici și mixerul de ciment din fața curții nu ajută, dar secretul lui Eric îl aduce în pragul disperării. Poate să îi facă față lui Lily, o femeie pe care a iubit-o acum 30 de ani?

    Regia: Ken Loach
    1 0
    7.1
  • It's a Free World... (2007)

    O lume liberă

    Angie este concediata de la o agentie de recrutare dupa ce provoaca scandal in public. In incercarea de a-si lua viata de la capat, ea face echipa cu colega de apartament Rose si deschide pe cont propriu o noua agentie. Cu sediul firmei localizat...

    Regia: Ken Loach
    0 0
    7.0
  • The Wind that Shakes the Barley (2006)

    Mângâierea vântului

    Irlanda, 1920. Teddy este liderul unui detașament de gherilă care luptă pentru independența patriei, iar fratele sau Damien, student la Universitatea de Medicină, ar prefera să își termine pregătirea la spitalul din Londra, unde și-a găsit un post.

    Regia: Ken Loach
    16 6
    7.5
  • Sweet Sixteen (2002)

    Determinat sã aibe o viatã normalã, odatã ce mama lui iese din închisoare, un adolescent scotian, provenind dintr-un mediu dur, încearcã sã câstige repede bani pentru a putea întretine o casã.

    Regia: Ken Loach
    0 0
    7.4
  • Carla's Song (1997)

    Cantecul Carlei

    George, un sofer de autobuz din Glasgow, se indragosteste de Carla, o tanara dansatoare din Nicaragua. El calatoreste impreuna cu aceasta in tara sa natala, iar acolo afla mai mult decat ar putea suporta despre adevarurile razboiului.

    Regia: Ken Loach
    4 0
    6.8
  • Land and Freedom (1995)

    Pământ și Libertate

    Regia: Ken Loach
    4 0
    7.5
  • Hidden Agenda (1991)

    Agenda ascunsă

    Paul si iubita lui, Ingrid (Frances McDormand) sunt doi avocati americani care fac parte dintr-o miscare pentru drepturile omului ce monitorizeaza cazurile de tratament neadecvat aplicat prizonierilor in razboiul ce sfasie Belfastul.

    Regia: Ken Loach
    4 1
    6.9
  • Family Life (1972)

    Regia: Ken Loach
    0 0
    7.5
  • Kes (1969)

    Șoimul

    Filmul prezintă povestea unui copil nevoiaș care își găsește alinarea în dresarea unei păsări sălbatice. Filmul regizorului Ken Loach ne poartă într-o poveste captivantă, emoționantă, dar totuși realistă.

    Regia: Ken Loach
    9 0
    7.9