Filmele regizate de Kenneth Branagh

 • Kenneth Branagh

  Kenneth Branagh

  61 de ani
  Data nașterii: 10.12.1960
  Locul nașterii: Belfast, Northern Ireland, UK
 • Death on the Nile (2022)

  Moarte pe Nil

  În timpul unei croaziere pe Nil, Hercule Poirot trebuie să investigheze decesul unei tinere moștenitoare.

  Regia: Kenneth Branagh
  125 12
  6.3
 • Belfast (2022)

  Regia: Kenneth Branagh
  Oscar-uri:
  46 6
  7.3
 • Artemis Fowl (2020)

  Artemis este un geniu de numai 12 ani, milionar şi parte a unei familii de infractori celebri. Dispariţia neobişnuită a tatălui său îl forţează să pătrundă într-o lume misterioasă, plină de zâne, spiriduşi şi magie, ce-i testează limitele.

  Regia: Kenneth Branagh
  108 14
  4.2
 • All Is True (2018)

  Ultimul act

  Un portret al lui William Shakespeare în ultimii trei ani ai vieții lui când părăsește Londra și se întoarce la familia lui din Stratford. Filmul îl urmărește pe Shakespeare care încearcă să repare relațiile cu soția și fiicele lui.

  Regia: Kenneth Branagh
  23 4
  6.3
 • Murder on the Orient Express (2017)

  Crima din Orient Express

  Crima din Orient Express este povestea celor treisprezece străini aflați într-un tren, unde toată lumea e suspectată atunci când unul dintre ei intră în cursa contra cronometru pentru a rezolva puzzle-ul, înainte ca ucigașul să lovească din nou.

  Regia: Kenneth Branagh
  330 44
  6.5
 • Cinderella (2015)

  Cenușăreasa

  Ella are parte numai de necazuri din partea mamei ei vitrege. Transformată în slujnică și cu numele schimbat în Cenușăreasa, fata ar putea ușor să-și piardă speranța, dar ține la sfatul primit de la mama ei pe patul de moarte, "fii bună și ai curaj"

  Regia: Kenneth Branagh
  42 1
  6.9
 • Jack Ryan: Shadow Recruit (2014)

  Jack Ryan: Agentul din umbră

  După o carieră în armată, Ryan se reinventează ca analist financiar și, aflat la Moscova, descoperă planurile unui magnat de a submina economia SUA. Singur împotriva tuturor și lipsit de resurse, eroul pornește să salveze situația.

  Regia: Kenneth Branagh
  61 3
  6.2
 • Thor (2011)

  Puternicul și arogantul războinic Thor este izgonit în afara granițelor tărâmului fantastic Asgard, drept pedeapsă pentru faptele sale nesăbuite, și trimis să trăiască pe Pământ, printre oameni.

  Regia: Kenneth Branagh
  118 2
  7.0
 • Sleuth (2007)

  Provocări fatale

  Andrew Wyke, autorul unor apreciate bestseller-uri politiste, isi da seama ca sotia lui are o aventura cu Milo, un actor. Cei doi barbati au o discutie si, in loc sa se arate razbunator, Andrew face o declaratie surprinzatoare: barbatul e bucuros...

  Regia: Kenneth Branagh
  7 2
  6.4
 • As You Like It (2006)

  Cum îți place ție

  Fiica unui duce se îndrăgostește de un bărbat dintr-o altă clasă socială. Familia ei se opune, dar fata va face tot ce-i stă în putință pentru alesul inimii ei.

  Regia: Kenneth Branagh
  1 0
  6.2
 • Hamlet (1996)

  Crimă şi violenţă, răzbunare şi intrigă, pasiune şi dorinţă, paranoia şi nebunie, inocenţă şi candoare, iubire şi geniu - toate acestea trăite la cote devastatoare într-una dintre cele mai apreciate ecranizări a dramei care a marcat umanitatea,...

  Regia: Kenneth Branagh
  6 2
  7.7
 • Frankenstein (1994)

  În această adaptare a romanului clasic de groază, regizată de Kenneth Branagh, Robert de Niro îl interpretează pe terifiantul monstru creat în încercarea obsesivă de-a învinge moartea și de-a extinde limitele medicinei de la începutul secolului 19.

  Regia: Kenneth Branagh
  10 1
  6.4
 • Much Ado About Nothing (1993)

  Mult zgomot pentru nimic

  Hero (Kate Beckinsale) şi Claudio, doi tineri care se căsătoresc după doar o săptămână. Pentru a face timpul să treacă mai repede, aceştia, împreună cu Don Pedro (Denzel Washington), pun la cale un plan în care urmează să întindă o cursă

  Regia: Kenneth Branagh
  13 3
  7.3
 • Peter's Friends (1992)

  Prietenii lui Peter

  Dupa zece ani de la absolvire, sase prieteni se reintalnesc la o petrecere de Anul Nou.

  Regia: Kenneth Branagh
  4 0
  7.0
 • Dead Again (1991)

  Înviat din morți

  Church nu banuieste in ce se baga cand este angajat sa o ajute pe frumoasa protagonista (Thompson) care sufera de amnezie si care este torturata de cosmaruri sangeroase.

  Regia: Kenneth Branagh
  18 2
  6.9