Filmele regizate de Kenny Ortega

  • Kenny Ortega

    Kenny Ortega

    74 de ani
    Data nașterii: 18.04.1950
    Locul nașterii: Palo Alto, California, USA
  • Descendants 3 (2019)

    Descendenții 3

    Saga binelui versus răul continuă. Mal, Evie, Carlos și Jay se întorc pe Insula Pierdutilor pentru a recruta un nou lot de răufăcători pentru a li se alătura.

    Regia: Kenny Ortega
    24 6
    6.4
  • Descendants 2 (2017)

    Descendenții 2

    Trecutul lor îi cheamă acasă, iar bătălia finală va avea loc pe Insula Pierduților. Urmărește-i pe Mal, Evie, Carlos și Jay în timp ce îi confruntă pe noii răufăcători Harry, Gil și Uma.

    Regia: Kenny Ortega
    32 8
    6.3
  • Descendants (2015)

    Descendenții

    În regatul Auradon, Ben, blândul fiu al regelui Adam și al reginei Belle, oferă o șansă la izbăvire descendenților unor personaje negative clasice din lumea Disney: Cruella De Vil (Carlos), Maleficent (Mal), Regina cea Rea (Evvie) și Jafar (Jay).

    Regia: Kenny Ortega
    18 2
    6.3
  • This Is It (2009)

    Michael Jackson: Asta-i tot

    Filmul se bazează pe materialul filmat în timpul repetiţiilor la cele 50 de concerte pe care Michael Jackson ar fi trebuit să le susţină la Londra.

    Regia: Kenny Ortega
    7 0
    7.2
  • High School Musical 3: Senior Year (2008)

    Liceul muzical: Anul absolvirii

    Acum elevi în ultimul an de liceu, Troy (Zac Efron) și Gabriella (Vanessa Hudgens) se confruntă cu o mare problemă: în curând vor merge la facultate și sunt toate șansele ca drumurile lor să se despartă definitiv. Alături de prietenii lor la fel...

    Regia: Kenny Ortega
    7 1
    4.9
  • High School Musical 2 (2007)

    Liceul de muzică 2

    Troy (Zac Efron) este încântat când i se oferă de lucru la un country club, dar totul face parte, de fapt, din planul lui Sharpay de a-l ademeni departe de Gabriella (Vanessa Hudgens).

    Regia: Kenny Ortega
    6 0
    5.2
  • The Cheetah Girls 2 (2006)

    Felinele 2: Aventuri în Spania

    Aventurile tinerelor Galleria, Chanel, Aqua si Dorinda, talentatele tinere new - yorkeze, care, animate de dorinta de a se lansa in muzica pop, incearca sa se faca cunoscute, continua!

    Regia: Kenny Ortega
    0 1
    5.0
  • High School Musical (2006)

    Muzical la liceu

    Troy, îndrăgitul căpitan al echipei de baschet, și Gabi, frumoasa și inteligenta membră a clubului academic, incalcă toate regulile societății din Liceul East când dau în secret o probă pentru rolurile principale din spectacolul muzical al școlii.

    Regia: Kenny Ortega
    8 1
    5.6
  • Hocus Pocus (1993)

    În 1693, cetățenii orășelului Salem din Massachusetts intră în frenezie atunci când descoperă că trei dintre ei - Winifred, Sarah și Mary Sanderson - sunt vrăjitoare. Temându-se de necurat, comunitatea hotărăște să le spânzure pe femei. Însă...

    Regia: Kenny Ortega
    23 3
    6.9
  • Newsies (1992)

    Regia: Kenny Ortega
    1 0
    6.9