Filmele regizate de Kevin Reynolds

  • Kevin Reynolds

    Kevin Reynolds

    72 de ani
    Data nașterii: 17.01.1952
    Locul nașterii: San Antonio, Texas, USA
  • Risen (2016)

    Misterul înălțării

    Clavius, un influent tribun militar roman și ajutorul lui, Lucius, sunt însărcinați să afle ce s-a întâmplat cu Yahshua în săptămânile de după crucificare și să demonstreze ca netemeinice zvonurile despre un Mesia ridicat la cer.

    Regia: Kevin Reynolds
    38 1
    6.3
  • Tristan + Isolde (2006)

    Tristan și Isolda

    Dupa caderea Romei, englezii sunt tinuti in frau in mod brutal de catre regele irlandez Donnchadh. Unul din liderii englezi, Lord Marke vrea sa uneasca triburile engleze ca sa formeze o natiune suficient de puternica pentru a se conduce singura.

    Regia: Kevin Reynolds
    25 1
    6.8
  • The Count of Monte Cristo (2002)

    Contele de Monte Cristo

    Tanarul Edmond este condamnat la inchisoare pe viata de asa-zisii lui prieteni, pe insula Chateau d'If, o fortareata de maxima securitate. Aici il intalneste pe Abele, care ii spune de o comoara ascunsa pe o insula a carei locatie doar el o cunoaste.

    Regia: Kevin Reynolds
    65 6
    7.7
  • One Eight Seven (1997)

    Cod "Crimă"

    Trevor devine insensibil la problemele elevilor săi când simte că ei sunt mai interesaţi de bătăile de stradă decât de educaţie şi cultură. În urma unei altercaţii cu unul din elevii săi, Trevor se mută în California, si se angajează ca suplinitor.

    Regia: Kevin Reynolds
    11 2
    6.6
  • Waterworld (1995)

    Lumea apelor

    Waterworld e un SF a carui actiune se petrece undeva intr-un viitor indepartat si infricosator, cand Pamantul este acoperit in totalitate de apa, iar oamenii incearca sa supravietuiasca.

    Regia: Kevin Reynolds
    81 2
    6.3
  • Rapa Nui (1994)

    Regia: Kevin Reynolds
    4 0
    6.4
  • Robin Hood: Prince of Thieves (1991)

    Robin Hood: Prințul hoților

    Povestea lui Robin Hood e o legendă care a supraviețuit 800 de ani și a generat câteva încarnări memorabile pe marile ecrane. Acum, eroul popular se întoarce sub trăsăturile lui Kevin Costner, pentru a se confrunta cu ticălosul prefect al Nottingham.

    Regia: Kevin Reynolds
    40 2
    6.9
  • The Beast of War (1988)

    Antitanc

    In timpul razboiului din Afganistan, echipajul unui tanc, condus de capitanul Daskal, se pierde in munti. Luptatorii de gherila mujahedini vor sa se razbune si rusii fac orice pentru a nu cadea in mainile lor. Etichetat drept tradator de catre...

    Regia: Kevin Reynolds
    24 2
    7.3
  • Fandango (1985)

    Un grup de cinci prieteni, la terminarea facultatii. Anul e 1971, viitorul se vrea promitator, dar razboiul din Vietnam nu s-a terminat inca. Prietenii nostri pornesc intr-o calatorie nebuneasca si isterica, pentru a-si sarbatori intrarea in lumea...

    Regia: Kevin Reynolds
    9 1
    6.7