Filmele regizate de Kirk Jones

  • Kirk Jones

    Kirk Jones

    60 de ani
    Data nașterii: 30.11.1963
    Locul nașterii: Bristol, England, UK
  • My Big Fat Greek Wedding 2 (2016)

    Nuntă a la grec 2

    Paris crește văzând cu ochii. E pe cale să încheie liceul, dar Toula și Ian, părinții ei, au dificultăți în căsnicie. Cei doi află că nu au fost niciodată căsătoriți oficial, iar planurile pentru o nouă nuntă încep să apară.

    Regia: Kirk Jones
    23 1
    6.0
  • What to Expect When You're Expecting (2012)

    Pregătește-te, că vine

    Cinci cupluri se pregătesc să se îmbarce în cea mai lungă, solicitantă și plină bucurii călătorii din viață, aceea de a da naștere unui copil. Cu teamă, umor și multe bătăi de cap, cei zece vor descoperi ce înseamnă să fii părinte.

    Regia: Kirk Jones
    8 2
    5.7
  • Everybody's Fine (2009)

    Toți sunt bine

    Frank descoperă cu stupoare că soția decedată recent era singura conexiune pe care o avea cu copiii săi înstrăinați și că nu știe prea multe amănunte despre modul în care își câștigă aceștia traiul de zi cu zi.

    Regia: Kirk Jones
    20 0
    7.1
  • Nanny McPhee (2005)

    Bona McPhee

    Dl. Cedric Brown tocmai a ramas vaduv si are sapte copii de crescut, copii care sunt asa de obraznici, incat toate dadacele si-au dat demisia pana acum. Acum, o voce misterioasa ii spune s-o angajeze pe Dadaca McPhee o femeie cu puteri magice.

    Regia: Kirk Jones
    19 0
    6.6
  • Waking Ned (1999)

    In sanatatea lui Ned

    A castiga la loterie poate fi, de cele mai multe ori, un real pericol, care te poate costa chiar viata. Ned Devine castiga un premiu foarte mare, numai ca bucuria prea mare ii aduce moartea. Doi prieteni de-ai lui decid sa intre in posesia banilor.

    Regia: Kirk Jones
    8 0
    7.3