Filmele regizate de Klaus Härö

  • Klaus Härö

    Klaus Härö

    53 de ani
    Data nașterii: 31.03.1971
    Locul nașterii: Porvoo, Finland
  • One Last Deal (2018)

    O ultimă afacere

    Olavi, un dealer de artă, se pregătește să se retragă. La o licitație, o pictură veche îi atrage atenția. Olavi crede că valorează mult mai mult și decide să facă o ultimă afacere ca să câștige niște bani de pensie.

    Regia: Klaus Härö
    0 0
    7.2
  • The Fencer (2015)

    Scrimerul

    Un tânăr scrimer eston, care fuge de poliția secretă rusă, este obligat să se întoarcă la el în țară, unde devine profesor de educație fizică la o școală locală. Trecutul îl prinde însă din urmă și îl pune în fața unei alegeri dificile.

    Regia: Klaus Härö
    4 0
    7.1
  • Letters to Father Jacob (2009)

    Scrisori către părintele Iacob

    Scrisori către părintele Iacob este emoționanta poveste a Leilei, o condamnată la închisoare pe viață care tocmai a fost absolvită. Cînd iese din închisoare, primește o slujbă într-o parohie îndepărtată și se mută acolo cam împotriva voinței...

    Regia: Klaus Härö
    3 1
    7.3
  • Mother of Mine (2005)

    Mama mea

    Un film despre razboi: 70 000 de copii au fost evacuati din Finlanda in Suedia in timpul razboiului ruso-finlandez (1939-1940). Este primul film realizat vreodata despre soarta acelor copii.

    Regia: Klaus Härö
    1 0
    7.6
  • O fetita care vorbeste cu spiritele, invata sa se revolte impotriva nedreptatilor sociale. Tonuri bogate si o lumina divina impregneaza fiecare imagine uluitoare a filmului de debut realizat de talentatul Klaus Haro. O pustoaca din nordul Suediei...

    Regia: Klaus Härö
    0 0
    7.0