Filmele și serialele regizate de Lana Wachowski

  • Lana Wachowski

    Lana Wachowski

    58 de ani
    Data nașterii: 21.06.1965
    Locul nașterii: Chicago, Illinois, USA
  • The Matrix Resurrections (2021)

    Matrix Renașterea

    The Matrix Resurrections, mult așteptata continuare a filmelor care au revoluționatul genul science-fiction, reunește vedetele originale Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss în rolurile emblematice pe care le-au făcut celebre: Neo și Trinity. În The...

    Regia: Lana Wachowski
    289 56
    5.7
  • Regia: Lana Wachowski, Josh Oreck
    1 0
    8.5
  • Sense8 (2015)

    Cu Naveen Andrews și Daryl Hannah, Sense 8 este un serial despre opt oameni răspândiți pe glob, aflați într-o stranie legătură emoțională și mentală după un deces tragic.

    Scenariul: Lana Wachowski, Lilly Wachowski, J. Michael Straczynski
    92 9
    8.2
  • Jupiter Ascending (2015)

    Ascensiunea lui Jupiter

    La naștere, semnele au arătat că destinul ei va fi unul măreț. Acum adultă, Jupiter visează la stele, dar este adusă la realitate de slujba ei de femeie de serviciu. Caine ajunge pe Pământ pentru a o găsi, iar Jupiter începe să-și întrevadă destinul.

    Regia: Lana Wachowski, Lilly Wachowski
    117 5
    5.3
  • Cloud Atlas (2012)

    Atlasul norilor

    Cloud Atlas ne va purta în diferite epoci şi ţări, de la insulele Chatham de la jumătatea secolului 19 până într-un viitor îndepărtat, post-apocaliptic, pe urmele a şase reîncarnări ale aceluiaşi suflet.

    Regia: Tom Tykwer, Lana Wachowski, Lilly Wachowski
    73 9
    7.4
  • Speed Racer (2008)

    Măiestria lui Speed Racer la volanul mașinilor de curse îl face pe băiat să viseze la câștigarea faimosului raliu The Crucible, unde, cu ani în urmă, fratele său și-a pierdut viața.

    Regia: Lana Wachowski, Lilly Wachowski
    6 1
    6.1
  • The Matrix Reloaded (2003)

    Matrix reîncărcat

    "Acesta este un razboi, iar noi suntem soldati. Daca maine razboiul s-ar sfarsi? Nu merita sa LUPTAM pentru acest lucru? Nu merita sa MURIM pentru acest lucru?" (Morpheus)

    Regia: Lana Wachowski, Lilly Wachowski
    163 4
    7.2
  • The Matrix Revolutions (2003)

    Matrix: Revoluții

    Razboiul epic dintre om si masina ajunge la un crescendo fulgerator: armata din Zion, ajutata de bravii voluntari civili ca Zee si Kid se lupta cu disperare sa opreasca invazia Santinelelor intrucat armata Masinii patrunde in fortareata lor.

    Regia: Lana Wachowski, Lilly Wachowski
    132 4
    6.7
  • The Matrix (1999)

    Matrix

    Exista 2 lumi: prima, cea în care trăim zi de zi, şi cea de-a doua, deloc cunoscută, paralelă cu cea reală. Una este vis. Cealaltă e Matrix. Neo încearcă din răsputeri să afle adevărul despre acea lume despre care a auzit vorbindu-se doar în şoaptă.

    Regia: Lana Wachowski, Lilly Wachowski
    Oscar-uri: x 4
    185 5
    8.7
  • Bound (1996)

    Corky, o fostă condamnată dură care lucrează la renovarea unui apartament într-o clădire din Chicago, întâlnește un cuplu care locuiește alături, Caesar, un mafiot paranoic și Violet, iubita lui seducătoare, care este imediat atrasă de ea.

    Regia: Lana Wachowski, Lilly Wachowski
    10 1
    7.3