Filmele regizate de Larry Charles

 • Larry Charles

  Larry Charles

  65 de ani
  Data nașterii: 20.02.1956
  Locul nașterii: Brooklyn, New York, USA
 • Army of One (2016)

  Un om cât o armată

  În Army of One, Cage îl va interpreta pe Gary Faulkner, un muncitor în construcții din Colorado, care pornește pe cont propriu într-o misiune paralelă celei a armatei americane, cea de depistare și prindere a lui Osama Bin Laden.

  Regia: Larry Charles
  9 3
  5.1
 • The Dictator (2012)

  Dictatorul

  Sacha Baron Cohen se ia de dictatorii moderni în noua sa comedie. Inspirat de excesele lui Saddam Hossein şi Muammar Gaddafi, Cohen îl interpretează pe generalul Alladeen, hotărât să-şi dea viaţa pentru ca democraţia să nu învingă niciodată.

  Regia: Larry Charles
  35 2
  6.4
 • Brüno (2009)

  În această pseudo-continuare a şocantului său Borat, comicul britanic Sacha Baron Cohen îl întruchipează pe Bruno, un reporter de modă austriac şi homosexual, hotărât să devină "cel mai celebru austriac de la Hitler încoace". Cum America este ţara...

  Regia: Larry Charles
  4 1
  5.8
 • Religulous (2008)

  Cunoscut pentru atitudinea lui antireligioasa, Bill Maher intervieveaza in timpul unor calatorii spre destinatii cu tenta religioasa precum Ierusalimul sau Vaticanul o serie de credinciosi apartinand celor mai variate religii, culte si secte.

  Regia: Larry Charles
  6 0
  7.6
 • Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan (2006)

  Borat: Învățături culturale din America pentru ca toată nația glorioasă a Kazahstanului să profite

  Sacha Baron Cohen, starul și autorul emisiunii „Da Ali G Show” aduce pentru prima dată pe marile ecrane personajul său din Kazahstan, Borat, jurnalist. El pleacă din Kazahstan în America pentru a realiza un documentar.

  Regia: Larry Charles
  17 5
  7.3
 • Unchiul Sweetheart este un cunoscut organizator de concerte. El vrea să organizeze un concert cu scop caritabil, însă speră ca mare parte din bani să se opreasca în buzunarul lui. O angajează pe producătoarea Nina Veronica pentru a-l ajuta să...

  Regia: Larry Charles
  2 0
  5.4