Filmele regizate de Lee Tamahori

  • Lee Tamahori

    Lee Tamahori

    74 de ani
    Data nașterii: 22.04.1950
    Locul nașterii: Wellington, New Zealand
  • The Devil's Double (2011)

    Dublura diavolului

    Bazat pe cărțile lui Latif Yahia, sosia lui Uday Hussein (fiul lui Saddam Hussein), filmul reprezintă o viziune terifiantă asupra casei lui Saddam prin ochii unui om care știa prea multe. A fost el un erou sau un șarlatan?

    Regia: Lee Tamahori
    16 1
    7.1
  • Next (2007)

    Capcana viitorului

    Magicianul din Las Vegas Cris Johnson are un secret. Este in acelasi timp un har si un blestem care-l bantuie: el poate vedea cateva minute in viitor.

    Regia: Lee Tamahori
    54 6
    6.2
  • xXx: State of the Union (2005)

    Triplu X: Starea uniunii

    Triplu X-2, o continuare a blockbuster-ului din 2002, vântul schimbării politice se simte pe holurile Capitoliului de vreme ce un președinte popular este ținta unui asasinat pus la cale de către un grup de radicali.

    Regia: Lee Tamahori
    51 1
    4.5
  • Die Another Day (2002)

    Să nu mori azi

    Un nou film cu James Bond in stilu-i caracteristic: explozii, urmariri spectaculoase cu masinile si conspiratii mortale. Acesta este al 20-lea film cu James Bond realizat pana acum.

    Regia: Lee Tamahori
    79 2
    6.1
  • Along Came a Spider (2001)

    Pe parcurs a venit un păianjen

    Moartea partenerului sau il determina pe psihologul criminalist- detectivul Cross (Morgan Freeman) sa se retraga la pensie. Recunoscut drept un politist desavarsit, psiholog si autor de bestseller-uri, Cross ajunge sa fie implicat intr-un caz federal

    Regia: Lee Tamahori
    31 0
    6.4
  • The Edge (1997)

    Înfruntarea

    Filmul pune in prim plan povestea cutremuratoare a doi barbati total diferiti – pe de o parte un intelectual plin de bani si de cealalta un fotograf monden - care se intalnesc intr-o situatie limita.

    Regia: Lee Tamahori
    46 1
    6.9
  • Mulholland Falls (1996)

    Calea misterelor

    Cei patru membri Hat Squad, o echipa speciala a politiei din L.A., sunt politisti ce nu ezita sa incalce legea, daca e in favoarea intereselor lor. Cand o femeie este ucisa, cercetarile scot la iveala dovezi ce implica oameni importanti.

    Regia: Lee Tamahori
    21 0
    6.3
  • Descendenta a neamului de razboinici maori, o familie neo-zeelandeza, este terorizata si inraita de tatal excesiv de violent si societatea ce-i trateaza membrii ca pe niste proscrisi...

    Regia: Lee Tamahori
    13 4
    7.9