Filmele regizate de Lee Unkrich

  • Lee Unkrich

    Lee Unkrich

    56 de ani
    Data nașterii: 08.08.1967
    Locul nașterii: Cleveland, Ohio, USA
  • Coco (2017)

    Deși în familia sa muzica e interzisă de generații, tânărul Miguel visează să devină cântăreț, la fel ca idolul său Ernesto de la Cruz. Încercând cu disperare să-și dovedească talentul, Miguel se trezește prins în uluitorul Ținut al Morților.

    Regia: Lee Unkrich, Adrian Molina
    Oscar-uri:
    191 4
    8.4
  • Toy Story 3 (2010)

    Povestea Jucăriilor 3

    Woody si prietenii sai sunt devastati de plecarea la colegiu a stapanului lor, Andy. Dar cand ajung intr-o gradinita, realizeaza ca problemele lor vor fi cu adevarat mari. Cum sa faci fata pustilor care n-au nicio consideratie pentru jucarii?

    Regia: Lee Unkrich
    Oscar-uri:
    24 0
    8.3
  • Finding Nemo (2003)

    În căutarea lui Nemo

    O aventură subacvatică în care este urmărită călătoria amuzantă şi plină de aventuri a doi peşti - Marlin şi fiul său, Nemo - care vor fi separaţi la Marea Barieră de Corali. Nemo e luat din ocean şi ajunge în acvariul unui dentist din Sydney.

    Regia: Andrew Stanton, Lee Unkrich
    Oscar-uri:
    32 0
    8.2
  • Monsters, Inc. (2001)

    Compania monștrilor

    In Monstropolis, isi are sediul o companie unde lucreaza monstruleti de toate formele si marimile. James P. Sullivan si bunul sau prieten Mike lucreaza si ei la aceasta companie ale carei resurse principale sunt tipetele copiilor speriati.

    Regia: Pete Docter, Lee Unkrich, David Silverman
    Oscar-uri:
    26 0
    8.1
  • Toy Story 2 (1999)

    Povestea Jucăriilor 2

    Intimplarile prin care trec jucariile lui Andy ramase singure acasa dupa ce acesta a plecat in tabara. Lucrurile iau o intorsatura neasteptata din momentul in care colectionarul de jucarii Al McWhiggin il rapeste pe Woody.

    Regia: Ash Brannon, John Lasseter, Lee Unkrich
    23 1
    7.9