Filmele regizate de Leonard Nimoy

  • Leonard Nimoy

    Leonard Nimoy

    Data nașterii: 26.03.1931
    Decedat: 27.02.2015 (83 de ani)
  • Star Trek III: The Search for Spock (1996)

    Star Trek III: În căutarea lui Spock

    Amiralul Kirk l-a învins pe Khan, iar planeta Genesis a fost creată, dar totul e în zadar. Spock e mort, iar McCoy înnebuneşte în mod inexplicabil. Apoi o vizită surpriză a lui Sarek, tatăl lui Spock, oferă o revelaţie uluitoare.

    Regia: Leonard Nimoy
    40 2
    6.6
  • Holy Matrimony (1994)

    Un frate de nădejde

    Un băiețel de 11 ani crescut în spiritul amish trebuie să se însoare cu soția fratelui său acum decedat. Femeia nu e adepta ritualurilor sectei și nici nu vrea să se mărite, însă puștiul deține o importantă suma de bani.

    Regia: Leonard Nimoy
    3 0
    5.1
  • Funny About Love (1990)

    Dragoste de vârsta a doua

    Personajul central al povestii este Duffy, un celebru creator de benzi desenate. Duffy isi doreste un copil. Cand casnicia sa nu reuseste sa produca unul, Duffy porneste intr-o nostima aventura pentru a-si împlini visul.

    Regia: Leonard Nimoy
    9 1
    4.8
  • Three Men and a Baby (1987)

    Trei bărbați și un bebeluș

    Indragostiti de filmul lui Coline Serreau, Trois hommes et un couffin, nominalizat la Oscar pentru cel mai bun film strain in 1985, americanii nu au rezistat tentatiei de a-l reface in limba lor, cu actorii lor si cu bebelusul lor.

    Regia: Leonard Nimoy
    6 0
    6.1
  • Star Trek IV: The Voyage Home (1986)

    Star Trek IV: Drumul spre casă

    Kirk si echipajul pleaca spre Pamant pentru a se prezenta la procesul intentat lor pentru nerespectarea ordinelor si furtul navei. In apropierea Pamantului descopera ca acesta este amenintat de o entitate misterioasa care vaporizeaza oceanele.

    Regia: Leonard Nimoy
    34 2
    7.3