Filmele regizate de Les Mayfield

  • Les Mayfield

    Les Mayfield

    64 de ani
    Data nașterii: 30.11.1959
    Locul nașterii: Albuquerque, New Mexico, USA
  • Code Name: The Cleaner (2007)

    Nume de cod: Agentu' de serviciu

    A da cu mopul sau a fi agent secret... Asta e dilema lui! Faceti cunostinta cu Jake (Cedric The Entertainer), un tip aparent normal, dar cu o mica problema: este amnezic, dupa ce s-a trezit debusolat langa un cadavru si o servieta plina cu bani.

    Regia: Les Mayfield
    6 0
    4.6
  • The Man (2005)

    Agent fără voie

    In spatele fiecarui om important este un mare… mare… tampit? Samuel L. Jackson, un tip aspru, face echipa cu haiosul Eugene Levy “pentru un uimitor efect comic” ca cei mai nepotriviti parteneri din toate timpurile in acest film hilar.

    Regia: Les Mayfield
    9 0
    5.5
  • American Outlaws (2001)

    Nelegiuiții Vestului Sălbatic

    Filmul spune povestea unuia dintre cei mai populari banditi ai Vestului Salbatic: Jesse James, eroul fermierilor, cel care a gasit razbunarea ideala fata de un proprietar de cai ferate care ii fortase pe oameni sa-si vanda pamanturile.

    Regia: Les Mayfield
    25 1
    5.9
  • Blue Streak (1999)

    Detectiv fără voie

    Hoțul de bijuterii Miles Logan vrea să recupereze un diamant pe care-l furase printr-o acțiune spectaculoasă și apoi să dispară pentru o vreme. El pretinde ca ar fi politist si se alege cu reputația de cel mai curajos, dur și nostim ofițer din L.A..

    Regia: Les Mayfield
    34 1
    6.3
  • Flubber (1997)

    Cauciucul zburător

    Având multe pe cap, zăpăcitul cercetător Phillip are ca asistent un robot zburător, Weebo, care-l ajută la crearea unei substanțe care nu numai că este o nouă sursa de energie, dar poate salva colegiul Medfield.

    Regia: Les Mayfield
    23 0
    5.3
  • Miracle on 34th Street (1994)

    Miracolul de pe strada a 34-a

    Dorey Walker, director executiv al magazinului Marcy si fetita ei nu cred prea mult in spiritul Craciunului. Oricum, Doris este insarcinata sa gaseasca cel mai potrivit Mos Craciun pentru a imparti daruri in magazin si il alege pe Kriss Kringle...

    Regia: Les Mayfield
    20 0
    6.6
  • Encino Man (1992)

    Aventuri din epoca rock-ului

    Cand Stoney si Dave incep sa sape o groapa pentru piscina in gradina, nu banuiesc ce declanseaza. Din pamant, de la adancime, ei scot la suprafata trupul unui om inghetat, pastrat astfel din epoca de piatra. Omul cavernelor – Link - reinvie si...

    Regia: Les Mayfield
    4 0
    5.8