Filmele regizate de Louis Leterrier

 • Louis Leterrier

  Louis Leterrier

  49 de ani
  Data nașterii: 17.06.1973
  Locul nașterii: Paris, France
 • The Takedown (2022)

  Agenți foarte speciali

  După o pauză de zece ani, doi polițiști incompatibili fac din nou echipă pentru a investiga o crimă dintr-un orășel francez divizat, pe fondul unei conspirații ample.

  Regia: Louis Leterrier
  9 1
  5.7
 • Grimsby (2016)

  Frații Grimsby

  O nouă misiune forțează un spion de top să facă echipă cu fratele lui, un microbist huligan.

  Regia: Louis Leterrier
  37 8
  6.2
 • Now You See Me (2013)

  Jaful perfect

  Filmul Now You See Me spune povestea uneia dintre cele mai faimoase echipe de iluzioniști din lume. Membrii acesteia jefuiesc afaceriști corupți în timpul reprezentațiilor și își răsplătesc publicul cu banii furați.

  Regia: Louis Leterrier
  68 4
  7.2
 • Clash of the Titans (2010)

  Înfruntarea titanilor

  După ce Hades îi omoară familia, Perseus se oferă voluntar să conducă o misiune împotriva lui Hades înainte ca acesta să ia puterea din mâinile lui Zeus. Lupta pentru supremație îi aduce față în față pe oameni, regi și zei.

  Regia: Louis Leterrier
  69 1
  5.8
 • The Incredible Hulk (2008)

  Incredibilul Hulk

  Omul de știință Bruce Banner străbate lumea în lung și-n lat, disperat să afle un leac pentru boala care-l face să se transforme într-un uriaș monstru verde. Pe urmele lui pornesc trupe militare, hotărâte să-l prindă și să-l studieze.

  Regia: Louis Leterrier
  59 4
  6.6
 • Unleashed (2005)

  Dezlegat

  Danny este un sclav care si-a trait intreaga viata fara nici un fel de educatie normala umana, avand gandirea si personalitatea unui copil. El a invatat o singura lectie: aceea de a sti sa se bata. Dar lucrurile se vor schimba foarte curand...

  Regia: Louis Leterrier
  30 0
  7.0
 • Transporter 2 (2005)

  Transportorul 2

  Soferul meserias Frank Martin locuieste in Miami, unde il inlocuieste pe un prieten ca sofer personal al unui magistrat care lupta impotriva drogurilor. Baietelul acestei familii este amenintat cu rapirea, asa ca Martin se erijeaza in protector

  Regia: Louis Leterrier
  78 4
  6.3
 • The Transporter (2002)

  Transportorul

  Slujba lui Frank este sa livreze diverse colete fara a pune intrebari. Este angajat de diferiti tipi "dubiosi" care il platesc, iar el livreaza marfa. Fara intrebari. Fara complicatii. Dar ce se intampla cand incalci regulile?

  Regia: Corey Yuen, Louis Leterrier
  74 2
  6.8