Filmele și serialele regizate de Luc Besson

  • Luc Besson

    Luc Besson

    65 de ani
    Data nașterii: 18.03.1959
    Locul nașterii: Paris, France
  • Dogman (2023)

    Regia: Luc Besson
    60 12
    6.7
  • Anna (2019)

    Dincolo de frumusețea izbitoare a Annei Politova se găsește un secret periculos care o transformă în cea mai letală armă a guvernului, un asasin antrenat să nu-și rateze ținta și să facă față oricărei confruntări.

    Regia: Luc Besson
    266 15
    6.6
  • Valerian and the City of a Thousand Planets (2017)

    Valerian și Orașul celor O Mie de Planete

    Când comandantul său e răpit de extratereștri ostili, ofițerul intergalactic Valerian, împreună cu camarada sa, Laureline, trebuie să-l salveze, dar și să dezlege misterul planetei distruse din visele lui Valerian.

    Regia: Luc Besson
    429 43
    6.4
  • Taken (2017)

    Taken: Răpirea

    Acest thriller modern și captivant îl urmărește pe tânărul dar letalul Bryan Mills, fost spion CIA, pe Christina Hart și o echipă de agenți sub acoperire care organizează misiuni de salvare în toată lumea, un context care pune în valoare talentele...

    Scenariul: Luc Besson, Alexander Cary
    501 11
    6.6
  • Lucy (2014)

    Lucy este o tânără care trăiește în Taipei și este obligată de mafia locală să transporte droguri în propriul corp. Un eveniment neprevăzut face ca drogul să se răspândească în corpul lui Lucy, dar in loc sa moara, fata capătă puteri colosale!

    Regia: Luc Besson
    185 5
    6.4
  • The Family (2013)

    Malavita: O familie criminală

    Un gangster american pensionat se mută cu familia în Normandia și este înscris în programul de protecție a martorilor, sub atenta supraveghere a unui agent FBI.

    Regia: Luc Besson
    27 2
    6.3
  • No Limit (2012)

    Fără limită

    Suferind de o boală incurabilă, descurcăreţul agent Vincent Libérati (Vincent Elbaz) este nevoit să accepte o ofertă din partea unei misterioase organizaţii secrete. În schimbul unui tratament experimental pentru boala sa, agentul va îndeplini...

    Scenariul: Luc Besson, Franck Philippon
    0 0
    6.6
  • The Lady (2011)

    Doamna

    Regia: Luc Besson
    6 2
    7.0
  • Arthur 3: The War of the Two Worlds (2010)

    Arthur 3: Războiul celor două lumi

    Armand își caută fiul, pe Artur, în pădure. Armand nici nu bănuiește ce primejdie îi amenință fiul, nu știe că băiatul s-a micșorat și luptă alături de minimoși împotriva lui Maltazar.

    Regia: Luc Besson
    7 0
    5.5
  • The Extraordinary Adventures of Adèle Blanc-Sec (2010)

    Aventurile extraorniare a lui Adèle Blanc-Sec

    Suntem în 1912, când Adèle Blanc-Sec, o întreprinzătoare tânără jurnalistă, nu se dă în lături de la nimic pentru a-și atinge planurile. Aflată în Egipt, ea "deranjează" de la locul lor o mulțime de mumii.

    Regia: Luc Besson
    36 2
    6.3
  • Arthur and the Revenge of Maltazard (2009)

    Arthur și răzbunarea lui Maltazard

    Aventurile lui Arthur, simpaticul și curajosul băiețel de 12 ani continuă și în "Arthur și răzbunarea lui Maltazard". Scenariul scris de Luc Besson după cartea lui, vândută în peste 3 milioane de exemplare, ne transportă din nou în lumea...

    Regia: Luc Besson
    12 0
    5.2
  • Arthur and the Invisibles (2006)

    Arthur și Minimoys

    Arthur locuieste cu bunica sa la ferma in perioada recesiunii in America. Parintii lui sunt la oras in cautarea unei slujbe, iar bunicul a disparut de pe fata pamantului. Bunica ii povesteste lui Arthur despre tribul Minimoys si cel al...

    Regia: Luc Besson
    10 0
    6.0
  • Angel-A (2005)

    Înger în Paris

    Andre (Jamel Debbouze) este un tanar escroc marocan, plin de datorii, caruia nimic nu-i mai iese. De aceasta data, paharul s-a umplut, iar creditorii tot mai insistenti si mai amenintatori nu-l mai pasuiesc deloc. Nici nationalitatea americana,...

    Regia: Luc Besson
    13 0
    7.0
  • Ioana d’Arc a fost una dintre cele mai captivante si mai misterioase personalitati din istorie. O fata de nici 19 ani a schimbat in Evul Mediu istoria unei tari. Spiritul ei a ramas viu secole de-a randul dupa ce trupul i-a fost ars pe rug.

    Regia: Luc Besson
    24 0
    6.4
  • The Fifth Element (1997)

    Al cincilea element

    Actiunea se petrece in viitor, la o distanta de 250 de ani. Planeta este amenintata de venirea Raului... Numai Al Cincilea Element (interpretat de Milla Jovovich) poate salva lumea de la cucerire. Aceeasi lupta cu Raul are loc la fiecare 500 de ani.

    Regia: Luc Besson
    143 5
    7.6