Filmele regizate de Luke Greenfield

  • Luke Greenfield

    Luke Greenfield

    52 de ani
    Data nașterii: 05.02.1972
    Locul nașterii: Manhassett, New York, USA
  • Half Brothers (2020)

    Frați după tată

    După ce se descoperă la vârstă adultă, doi frați vitregi cât se poate de diferiți reiau călătoria tatălui lor din Mexic până în SUA.

    Regia: Luke Greenfield
    12 1
    6.1
  • Let's Be Cops (2014)

    Hai să fim polițiști!

    Este cea mai tare comedie cu poliţişti, doar că... eroii sunt impostori! Doi prieteni la cataramă se gândesc serios să lase metropola pentru orăşelul de baştină şi, ca să mai uite de probleme, se duc la cea mai tare petrecere cu costume.

    Regia: Luke Greenfield
    24 5
    6.4
  • Something Borrowed (2011)

    Iubit de împrumut

    La aniversarea vârstei de 30 de ani, Rachel, o avocată din Manhattan, bea cam multe pahare de şampanie şi sfârşeşte în pat cu atrăgătorul Dex. Nicio problemă aici, doar că Dex este logodnicul lui Darcy, prietena din copilărie a lui Rachel!

    Regia: Luke Greenfield
    14 2
    5.8
  • The Girl Next Door (2004)

    Fata de alături

    Un elev de liceu se îndrăgostește de frumoasa “fată din vecini”, dar în scurt timp descoperă că ea de fapt este o fostă starletă porno. Ajunge la concluzia că dacă vrea să fie împreună cu ea, trebuie să riște totul.

    Regia: Luke Greenfield
    43 3
    6.7
  • The Animal (2001)

    Animalul

    Marvin Mange (ROB SCHNEIDER), va avea în curând forta unui leu, agilitatea unui cimpanzeu si afectiunea unei… capre? Viata lui va deveni o adevãratã grãdinã zoologicã datoritã uni experiment straniu care îl va face sã o ia alãturi cu drumul.

    Regia: Luke Greenfield
    19 3
    4.8