Filmele regizate de M. Night Shyamalan

 • M. Night Shyamalan

  M. Night Shyamalan

  52 de ani
  Data nașterii: 06.08.1970
  Locul nașterii: Mahé, Puducherry, India
 • Old (2021)

  Old: Prizonierii timpului

  Regia: M. Night Shyamalan
  94 17
  5.8
 • Glass (2019)

  Sticla

  Paznicul David Dunn (Bruce Willis) își folosește puterile supranaturale pentru a-l găsi pe Kevin Wendell Crumb (James McAvoy), bărbatul cu tulburare de personalitate multiplă, ce numără 24 de identități distincte

  Regia: M. Night Shyamalan
  270 61
  6.6
 • Split (2016)

  Tulburatul

  Kevin, un bărbat cu cel puțin 23 de personalități diferite, ajunge să răpească trei tinere fete. Pe perioada de captivitate a fetelor, "Bestia", o ultimă personalitate a lui Kevin, începe să se cristalizeze.

  Regia: M. Night Shyamalan
  185 13
  7.3
 • The Visit (2015)

  Vizita

  Un horror found-footage, The Visit este povestea a doi frați care petrec o săptămână alături de bunicii lor, la o izolată fermă din Pennsylvania. „Aici ora de culcare este 9.30. După această oră să nu ieșiți din cameră”, le spune bunicul nepoților.

  Regia: M. Night Shyamalan
  5 1
  6.2
 • After Earth (2013)

  1.000 post Terra

  La o mie de ani după cataclismul ce a forțat omenirea să fugă de pe Terra, Nova Prime a devenit noul sălaș al rasei umane. Legendarul general Cypher Raige se reîntoarce la familie după o îndelungată perioadă petrecută la datorie.

  Regia: M. Night Shyamalan
  18 1
  4.8
 • The Last Airbender (2010)

  Ultimul războinic al aerului

  Filmul spune povestea lui Aang și-a prietenilor săi, care trebuie să salveze o lume fantastică învingându-l pe maleficul Lord al Focului și punând capăt interminabilului război cu Țara de Foc.

  Regia: M. Night Shyamalan
  25 0
  4.0
 • The Happening (2008)

  Întâmplarea

  Thriller despre o familie care încearcă să fugă din calea unei calamități naturale în stare să pună întreaga omenire în pericol, ultimul film al lui M. Night Shyamalan îi are în distribuție pe Mark Wahlberg, Zooey Deschanel și John Leguizamo.

  Regia: M. Night Shyamalan
  28 3
  5.0
 • Lady in the Water (2006)

  Doamna din apă

  Cleveland Heep (Paul Giamatti) este administratorul unei cladiri de locuinte si intr-o seara salveaza ceea ce el crede ca este o tanara femeie (Bryce Dallas Howard) din piscina pe care o curata.

  Regia: M. Night Shyamalan
  6 0
  5.5
 • The Village (2004)

  Sinucideri misterioase

  Istoria unui Sat rupt de lume si a padurii de langa el in care traiesc niste creaturi sinistre... Pactul prin care locuitorii satului se obligau sa nu intre in padure, este pe care sa fie incalcat...

  Regia: M. Night Shyamalan
  12 5
  6.5
 • Signs (2002)

  Semnele

  Tot ceea ce îsi închipuia fermierul Graham Hess (Mel Gibson) că stie despre lume, se schimbă dintr-o dată, cînd descoperă un mesaj ciudat - niste cercuri stranii, niste linii întortocheate desenate de o mînă nevăzută în lanurile cu porumb.

  Regia: M. Night Shyamalan
  27 2
  6.7
 • Unbreakable (2000)

  Indestructibilul

  Un film despre un bărbat care își dă seama că este aproape invincibil când este singurul supraviețuitor al unui accident de tren, iar un străin misterios îi oferă bărbatului o explicație ciudată.

  Regia: M. Night Shyamalan
  80 11
  7.3
 • The Sixth Sense (1999)

  Al șaselea simț

  La numai 8 ani, Cole are un secret apasator: il viziteaza fantome. E inspaimintat de sufletele ivite din umbra. Derutat de puterile sale, Cole nu stie ce sa faca. Nu destainuie terifiantele sale trairi decit psihologului sau, dr. Malcolm.

  Regia: M. Night Shyamalan
  44 5
  8.1
 • Wide Awake (1998)

  Visând cu ochii deschiși

  Pentru micul Joshua, Paradisul s-a sfarsit cand bunicul sau iubit, care i-a promis ca-i va fi tot timpul alaturi, a murit. Intors la scoala catolica, dupa o vacanta depresiva, Joshua se adreseaza direct lui Dumnezeu prin metode mai degraba ezoterice.

  Regia: M. Night Shyamalan
  0 0
  5.9