Filmele regizate de Marc Forster

  • Marc Forster

    Marc Forster

    54 de ani
    Data nașterii: 30.11.1969
    Locul nașterii: Illertissen, Germany
  • A Man Called Otto (2023)

    Un bărbat pe nume Otto

    Bazat pe bestsellerul nr. 1 din New York Times A Man Called Ove, Un bărbat pe nume Otto spune povestea lui Otto Anderson (Tom Hanks), un bărbat morocănos care nu mai vede un scop în viață după pierderea soției. Otto este gata să sfârșească cu...

    Regia: Marc Forster
    126 22
    7.5
  • Christopher Robin (2018)

    Christopher Robin și Winnie de Pluș

    Christopher Robin, capul unei familii din clasa muncitoare, îl întâlnește pe prietenul lui din copilărie, Winnie-the-Pooh, care îl va ajuta să redescopere plăcerile vieții.

    Regia: Marc Forster
    52 7
    7.2
  • All I See Is You (2016)

    Tu ești tot ceea ce văd

    Oarbă din copilărie, frumoasa Gina depinde complet de soțul ei, James. După ce își recapătă vederea în urma unui implant, Gina începe să descopere detalii nevăzute înainte despre ei, despre căsătoria și viețile lor.

    Regia: Marc Forster
    13 4
    5.4
  • World War Z (2013)

    Ziua Z: Apocalipsa

    Un thriller SF al cărui protagonist este Gerry Lane (Brad Pitt), angajat la ONU, care e nevoit să străbată întreaga lume într-o cursă contracronometru pentru a opri o epdiemie care răstoarnă guverne, răscoală armate și amenință să elimine rasa umană.

    Regia: Marc Forster
    111 4
    7.0
  • Machine Gun Preacher (2011)

    Misionarul războinic

    Inspirat dintr-o poveste reală, Machine Gun Preacher prezintă povestea vieţii lui Sam Childers (Gerad Butler), un fost traficant de droguri care decide să lase în urmă viaţa tumultoasă pe care o avea şi pleacă într-o călătorie în estul Africii.

    Regia: Marc Forster
    35 6
    6.7
  • Quantum of Solace (2008)

    007: Partea lui de consolare

    Distrus de pierderea lui Vesper Lind, James Bond este obsedat să dea de urma organizației care o șantaja. Agentul dă peste frumoasa Camille, care i-l prezintă pe Dominic Green, un nemilos om de afaceri. Bond, desigur, trebuie să-i dejoace planurile.

    Regia: Marc Forster
    103 3
    6.6
  • The Kite Runner (2007)

    Vânătorii de zmeie

    Amir e bantuit de vina de a-si fi tradat prietenul, pe Hassan, fiul servitorului hazar al tatalui sau. Tumultuoasa viata a lui Amir este prezentata pe fundalul istoriei recente a Afganistanului, de la caderea monarhiei pana la invazia sovietica.

    Regia: Marc Forster
    11 1
    7.6
  • Stranger Than Fiction (2006)

    Mai mult decât ficțiune

    O romancieră se chinuie să-şi termine romanul. Nu mai trebuie decât să găsească un mod de a-şi ucide personajul principal. Dar se pare că acesta, într-un mod cât se poate de inexplicabil, trăieşte în lumea reală şi este afectat de ceea ce scrie ea.

    Regia: Marc Forster
    7 1
    7.5
  • Stay (2005)

    Rămâi cu noi

    Sam se vede pierzându-si simtul realitãtii în timp ce viata sa devine un iad undeva între viatã si moarte. Cu ajutorul prietenei sale, Sam încearcã sã dezlege secretul terifiant din spatele cosmarului sãu înainte de a fi prea târziu.

    Regia: Marc Forster
    9 2
    6.7
  • Finding Neverland (2004)

    În căutarea Tărâmului de Nicăieri

    Noua abordare a romanului “Peter Pan”, Finding Neverland imbina fantezia si realitatea, privind cu aceeasi detasare dificultatile si durerile vietii de adult, dar si farmecul aparte si inocenta copilareasca a baiatului care ramane vesnic tanar.

    Regia: Marc Forster
    Oscar-uri:
    25 0
    7.7
  • Monster's Ball (2001)

    Puterea Dragostei

    Film despre vieti ce se intersecteaza, in care personajele se transforma unul pe altul atat de profund, incat in timp ce artificiile par a porni chiar de sub pamant, exploziile lor isi gasesc ecoul in inimile si in mintile noastre.

    Regia: Marc Forster
    Oscar-uri:
    25 5
    7.1