Filmele regizate de Marc Lawrence

  • Marc Lawrence

    Marc Lawrence

    64 de ani
    Data nașterii: 22.10.1959
    Locul nașterii: Brooklyn, New York, USA
  • Nicole (2019)

    Noelle: Fiica lui Moș Crăciun

    Fiica lui Kris Kringle este cuprinsă de spiritul Crăciunului, dar și-ar dori să poată face ceva important ca fratele ei, Nick, care îi va lua locul tatălui lor de acest Crăciun. Când Nick este pe cale să se sfărâme precum o prăjitură de turtă...

    Regia: Marc Lawrence
    33 1
    6.3
  • The Rewrite (2014)

    Punct și de la capăt

    The Rewrite este povestea unui scenarist de la Hollywood care, deşi câştigător de Oscar, se află într-un impas în carieră. El decide să plece într-un orăşel pentru a preda scrierea creativă la colegiul local.

    Regia: Marc Lawrence
    13 1
    6.3
  • Did You Hear About the Morgans? (2009)

    Ce-o fi cu soții Morgan?

    Un cuplu de bogătași ajunge să se separe, dar cei doi trebuie să se reunească în urma unor circumstanțe neobișnuite. Martori ai unei crime, soții intră în programul de protecție a martorilor și trebuie să se mute într-un minuscul orășel Wyoming.

    Regia: Marc Lawrence
    7 0
    4.9
  • Music and Lyrics (2007)

    Muzica și versurile

    Un compozitor (Hugh Grant) are doar doua zile pentru a compune un hit pentru o noua senzatie a muzicii, una dintre admiratoarele sale. Desi nu a scris un vers in viata sa, el se pune pe treaba si este ajutat de o tanara femeie (Drew Barrymore).

    Regia: Marc Lawrence
    9 1
    6.5
  • Two Weeks Notice (2002)

    Dragoste cu preaviz

    Sandra Bullock este Lucy Kelson, o tanara isteata care lucreaza ca avocata la o mare firma imobiliara din New York. Dupa cinci ani de "slugareala" pentru seful ei George Wade, in care a avut grija de toate cele pentru el, decide sa-si dea demisia.

    Regia: Marc Lawrence
    28 2
    6.1