Filmele regizate de Mark Steven Johnson

 • Mark Steven Johnson

  Mark Steven Johnson

  57 de ani
  Data nașterii: 30.10.1964
  Locul nașterii: Hastings, Minnesota, USA
 • Love, Guaranteed (2020)

  Dragoste garantată

  Pentru a-și salva mica firmă de avocatură, Susan, o avocată serioasă, preia un caz bine plătit de la Nick, un nou și fermecător client care vrea să dea în judecată un site matrimonial ce garantează găsirea dragostei.

  Regia: Mark Steven Johnson
  15 15
  5.6
 • Regia: Mark Steven Johnson
  37 3
  6.2
 • Killing Season (2013)

  Sezon de vânatoare

  Veteran american și fost agent NATO, colonelul Benjamin Ford (Robert de Niro) s-a refugiat într-o cabană undeva în Munții Apalași pentru a uita experiențele dureroase trăite în războiul bosniac

  Regia: Mark Steven Johnson
  16 2
  5.4
 • When in Rome (2010)

  Amor la Roma

  Când sora ei o anunță că se mărită cu un italian, Beth este sceptică, dar lasă totul la o parte și pleacă la Roma. De fapt, Beth abia aștepta să părăsească New Yorkul, fiind dezamăgită de ce a avut parte până acum din punct de vedere sentimental.

  Regia: Mark Steven Johnson
  10 2
  5.5
 • Ghost Rider (2007)

  Demonul pe două roți

  Johnny Blaze are un secret, el este Ghost Rider si te poate obliga să retrăiești de zece ori păcatelele săvârșite în viață; dacă sunt prea multe, vei arde de viu. Ghost Rider săvârșește o dreptate diavolească pe motocicleta sa de ființă a iadului.

  Regia: Mark Steven Johnson
  37 0
  5.2
 • Daredevil (2003)

  Diavolul Cutezător

  Trăiește într-o noapte eternă, dar pentru el întunericul abundă de sunete, mirosuri, gusturi și senzații pe care ceilalți nu le pot percepe. Deși avocatul Murdock e orb, celelalte patru simțuri ale sale sunt mai ascuțite decât ale oamenilor obișnuiți

  Regia: Mark Steven Johnson
  31 3
  5.3
 • Simon Birch (1998)

  Filmul spune povestea prieteniei dintre Joe Wentworth, copilul nelegitim al frumoasei Rebecca si Simon Birch, un adolescent care sufera de nanism, dar este dotat cu o inteligenta iesita din comun.

  Regia: Mark Steven Johnson
  6 0
  6.9