Filmele regizate de Mathieu Kassovitz

  • Mathieu Kassovitz

    Mathieu Kassovitz

    56 de ani
    Data nașterii: 03.08.1967
    Locul nașterii: Paris, France
  • Rebellion (2011)

    Regia: Mathieu Kassovitz
    3 2
    6.9
  • Babylon A.D. (2008)

    Mercenarul Toorop acceptă o sarcină periculoasă: el trebuie să protejeze o femeie care trebuie să ajunga din Rusia în SUA. Bărbatul habar n-are că femeia ascunde în corp un organism necesar pentru împlinirea unor planuri nebunești ale unei secte.

    Regia: Mathieu Kassovitz
    61 6
    5.5
  • Gothika (2003)

    O renumită psihiatră se trezeşte ca pacientă la spitalul de psihiatrie unde lucrează, acuzată de uciderea soţului ei, crimă de care ea nu-şi aminteşte nimic. În timp ce se luptă să-şi recapete memoria, ea află că este ţinta unui spirit malefic.

    Regia: Mathieu Kassovitz
    20 1
    5.8
  • The Crimson Rivers (2000)

    Râuri de Purpură

    Două investigații criminalistice în aceeași zi, la o distanță de 300 km, doi polițiști primesc două cazuri foarte particulare. Pierre Niémans (Jean RENO) este un bărbat cu experiență, care are un instinct infailibil în probleme de criminalistică.

    Regia: Mathieu Kassovitz
    39 0
    6.9
  • Assassin(s) (1997)

    Asasin(i)

    Max (Mathieu Kassovitz) este un tanar fara prea multe perspective. Are insa o mare surpriza atunci cand intra sa fure din casa unui batran si este prins. Partea interesanta este ca batranul nu il acuza, ci il recruteaza pentru a deveni succesorul...

    Regia: Mathieu Kassovitz
    0 0
    6.4
  • La haine (1995)

    Ura

    Filmul urmareste trei tineri prieteni si timpul petrecut de ei intr-un ghetou dintr-o suburbie franceza. Vinz, un evreu, Said, un arab si Hubert, un boxer de culoare, traiesc de cand se stiu in suburbiile Frantei, locuri in care nivelul inalt de...

    Regia: Mathieu Kassovitz
    15 4
    8.1