Filmele și serialele regizate de McG

  • McG

    McG

    55 de ani
    Data nașterii: 09.08.1968
    Locul nașterii: Kalamazoo, Michigan, USA
  • Family Switch (2023)

    Schimb în familie

    În prag de Crăciun, într-o familie se dezlănțuie haosul. După un eveniment cosmic rar, părinții fac schimb de corpuri cu copiii lor adolescenți.

    Regia: McG
    10 4
    5.6
  • The Babysitter: Killer Queen (2020)

    Bona 2: Regina demonică

    La doi ani după înfrângerea cultului condus de bona sa, Cole încearcă să dea uitării trecutul și să se concentreze asupra vieții școlare. Dar când vechii inamici reapar, Cole trebuie să se dovedească încă o dată mai inteligent decât forțele răului.

    Regia: McG
    20 2
    5.8
  • Regia: McG
    43 17
    5.2
  • The Babysitter (2017)

    Bona

    Cole este îndrăgostit de superba sa bonă Bee. Într-o noapte, într-un moment de sfidare, Cole rămâne treaz și descoperă un adevăr șocant: populara, amuzanta și frumoasa Bee este de fapt un ucigaș cu sânge rece care face parte dintr-un cult satanic.

    Regia: McG
    56 10
    6.3
  • 3 Days to Kill (2014)

    Condamnat să ucidă

    Ethan, spion implicat în dejucarea planurilor celor mai periculoși răufăcători, vrea să se retragă pentru a se reapropia de soția și fiica lui. Mai are, însă, o sarcină: să descopere identitatea unui terorist gata să ucidă mii de oameni.

    Regia: McG
    42 4
    6.2
  • This Means War (2012)

    Să fie război

    Chris Pine și Tom Hardy sunt cei mai buni agenți operativi ai CIA, care sunt și parteneri inseparabili și cei mai buni prieteni... până ce se îndrăgostesc de aceeași femeie (Reese Witherspoon).

    Regia: McG
    39 1
    6.3
  • Terminator Salvation (2009)

    Terminator: Salvarea

    John Connor, omul sortit să conducă specia umană în războiul contra terminatorilor, nu știe ce să creadă despre Marcus Wright, un străin ale cărui ultime amintiri îl înfățișează într-o închisoare așteptându-și execuția

    Regia: McG
    113 2
    6.5
  • We Are Marshall (2006)

    Noi suntem Marshall

    Dupa ce un accident de avion rapeste vietile membrilor echipei de fotbal a Universitatii Marshall si a catorva suporteri, noul antrenor al echipei (McConaughey) si jucatorii supravietuitori incearca sa continue programul sportiv.

    Regia: McG
    7 1
    7.0
  • Charlie's Angels: Full Throttle (2003)

    Îngerii lui Charlie: În goană mare

    Îngerii intră din nou în acţiune, într-o misiune sub acoperire pentru a recupera două inele, ce conţin informaţii despre noile identităţi ale persoanelor existente în programul de Protecţie a martorilor al FBI.

    Regia: McG
    30 0
    4.9
  • Fastlane (2002)

    Fastlane: Cursa vieții și a morții

    Dupa ce partenerul sau a fost ucis intr-o misiune, politistul Van Ray (Pater Facinelli) este recrutat de catre capitanul Wilhelmina Chambers (Tiffani Thiessen) pentru a face parte dintr-o echipa speciala de combatere a criminalitatii din Los...

    Scenariul: John McNamara, McG
    0 0
    7.4
  • Charlie's Angels (2000)

    Îngerii lui Charlie

    3 tinere, detectivi particulari de elită, înarmate cu aparatură de înaltă tehnologie, vehicule super-performante, tehnici de arte marţiale şi deghizări, îşi pun în valoare calităţile deosebite pentru a da de urmă unui geniu al computerelor.

    Regia: McG
    45 0
    5.6