Filmele regizate de Mel Damski

  • Mel Damski

    Mel Damski

    77 de ani
    Data nașterii: 21.07.1946
    Locul nașterii: New York, New York, U.S.A.
  • Christmas Getaway (2017)

    În vacanță de Crăciun

    Emory Blake inchiriaza o cabana pentru Sarbatori, dar odata ajunsa acolo constata cu stupoare ca nu e singura. Cabana a fost inchiriata din greseala si unei alte familii.

    Regia: Mel Damski
    13 2
    7.0
  • Journey Back to Christmas (2016)

    Timpul Crăciunului

    Filmul urmărește povestea unei asistente medicale din timpul celui de-al Doilea Război Mondial care călătorește în timp și ajunge în anul 2016 unde descoperă legături de familie și adevărata semnificație a Crăciunului.

    Regia: Mel Damski
    14 0
    7.0
  • Legendary (2010)

    Legendar

    Cal Chetley este un adolescent timid și nesociabil în vârstă de 15 ani, care locuiește în localitatea Sallisaw din Oklahoma împreună cu mama lui, Sharon. Cal este încă afectat de moartea tatălui său într-un tragic accident de mașină

    Regia: Mel Damski
    5 0
    6.1
  • Mischief (1985)

    Norocul timidului Jonathan cu fetele se schimbă atunci când, în ultimul an de liceu, îl câștigă drept prieten pe rebelul Gene. Gene este adorat de multe fete și reușește să-l învețe pe Jonathan câteva lecții.

    Regia: Mel Damski
    5 0
    6.5
  • Yellowbeard (1983)

    Pret de doisprezece ani, Yellowbeard a jefuit orice a prins in apele spaniole. Prins si condamnat la 20 de ani de temnita, statul decide sa il elibereze pentru a-i conduce catre fabuloasa lui comoara...

    Regia: Mel Damski
    6 0
    5.9