Filmele regizate de Menahem Golan

  • Menahem Golan

    Menahem Golan

    Data nașterii: 31.05.1929
    Decedat: 08.08.2014 (85 de ani)
  • The Versace Murder (1998)

    Asasinarea lui Versace

    15 iulie, 1997. Lumea este șocată la vestea morții celebrului creator de moda Gianni Versace (Franco Nero), care a fost executat brutal pe treptele stilatei sale vile situate în faimosul South Beach, Miami Beach, Florida. La scurt timp după...

    Regia: Menahem Golan
    0 0
    3.4
  • Hanna's War (1988)

    Razboiul lui Hanna

    Când național-socialismul a ajuns în Ungaria, evreica Hanna Senesh a emigrat în Palestina. În 1944, s-a întors în țara natală ca parașutist în Royal Air Force pentru a ajuta soldații britanici și cei 800.000 de evrei de acolo. Este descoperită,...

    Regia: Menahem Golan
    0 1
    6.1
  • Over the Top (1987)

    Peste vârf

    Hawk este sofer pe tir, fiind in permanenta cu gandul la fiul sau pe care nu l-a vazut de la nastere. Hawk trebuie sa-l inalneasca la Academia Militara si sa-l aduca la Denver, unde mama sa – fosta sotie a lui Lincoln – este pe moarte.

    Regia: Menahem Golan
    33 0
    5.8
  • The Delta Force (1986)

    Operațiunea Delta Force

    O placuta reintalnire cu popularul actor Chuck Norris, intr-un film de actiune, cu subiect inspirat dintr-un fapt real. Este vorba despre deturnarea unui avion al Companiei aeriene TWA, la Atena, autorii fiind palestinieni extremisti.

    Regia: Menahem Golan
    32 1
    5.6
  • Over the Brooklyn Bridge (1984)

    Dincolo de podul Brooklyn

    Alby este un bărbat care are un vis. Încearcă să-și vândă cafeneaua din Brooklyn și să-și cumpere un restaurant în Manhattan. Unchiul lui îi va împrumuta banii cu o singură condiție: ca Alby să o părăsească pe prietena lui care nu este evreică.

    Regia: Menahem Golan
    0 0
    5.7
  • Enter the Ninja (1981)

    Invincibilul ninja

    Imediat după încheierea antrenamentului la școala de ninja, un veteran se duce în Filipine și ajunge într-o bătălie cu un hoț de pământ, care vrea să pună mâna pe proprietatea camaradului lui de război. El mai are de dus o luptă și cu rivalul său.

    Regia: Menahem Golan
    3 0
    5.2
  • Operation Thunderbolt (1977)

    Operațiunea Thunderbolt

    Regia: Menahem Golan
    0 0
    6.6
  • Un bancher intre doua varste (Norman) aflat pe drum spre o conferinta, ia cu el doua tinere autostopiste si se indragoste nebuneste de una dintre ele.

    Regia: Menahem Golan
    1 0
    5.0